تکواندو باشگاه‌های آسیا

جام بی‌عیار

خبر ، به تنهایی جذاب و فریبنده بود؛ «2 باشگاه ایرانی گسترش فولاد تبریز و دانشگاه آزاد اسلامی به ترتیب عنوان‌های قهرمانی و نایب قهرمانی جام باشگاه‌های آسیا را در تکواندو به دست آوردند.» ولی جالب‌تر از کسب این دو عنوان تعداد تیم‌های حاضر در رقابت‌های قهرمانی باشگاه‌های پهناورترین قاره جهان بود.
کد خبر: ۳۸۸۲۵۱

تنها 3 کشور خارجی افغانستان، اردن و عراق مهمانان خارجی حاضر در شهر تبریز برای برگزاری این مسابقه‌ها بودند.

در واقع تورنمنتی بدون حضور کره جنوبی (مهد تکواندو جهان)، تایوان، فیلیپین، تایلند، مالزی، چین، ماکائو، ‌ مغولستان، ویتنام، اندونزی و دیگر تیم‌های شرق آسیایی که هر یک دارای مدال‌های ارزشمندی از رقابت‌های جهانی در تالار افتخارات تکواندو خود هستند معلوم نیست چه معیار و امتیازی به مسابقه‌های اخیر تبریز می‌دهد؟ ضمن این‌که این فهرست باید غرب آسیایی‌های صاحب عنوانی مثل لبنان، قطر، عربستان، یمن و عمان همین‌طور تیم‌هایی از آسیای مرکزی مثل ازبکستان، ترکمنستان و قزاقستان را هم افزود!

به هر حال باید پرسید برگزاری مسابقه‌هایی که حتی بسیار ضعیف‌تر و دارای سطحی به مراتب پایین‌تر از تورنمنت غرب آسیاست چه منافعی برای ورزش و تکواندو ما دارد؟ و آیا برای کشوری که مدتی است خود را در بخش مردان، دارای بالاترین کیفیت در سطح جهانی و در بخش بانوان، یکی از قدرت‌های صاحب‌نام آسیا و جهان می‌داند میزبانی چنین تورنمنت کوچکی درخور شأن تلقی می‌‌شود؟!

کاش مدیریت موفق تکواندو‌ ایران به جای صرف بودجه، انرژی و زمانی ارزشمند برای برگزاری این مسابقه‌های دهان پرکن ولی کم اعتبار و فرساینده، با هدفمندی سعی در حفظ و ارتقای موقعیت ممتاز کنونی و دستیابی به قلل مرتفع‌تر دنیای قهرمانی این رشته به عمل می‌آورد. شاید راز موفقیت تکواندو ایران در صداقت، کار و تلاش هدفمند و پرهیز از نمایش‌های توخالی و صرفا تبلیغاتی باشد و حیف است، این رشته موفق و افتخارآفرین به مرور از این مسیر ارزشمند منحرف و خارج شود.

مجید عباسقلی 
گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها