پخش از شبکه تهران و مراکز استان‌ها

مجید‌صالحی با موج و صخره می‌آید

تاکنون 70 درصد تصویربرداری سریال نوروزی «موج و صخره» به کارگردانی مجید صالحی انجام شده و گروه تولید همچنان در لوکیشن جزیره کیش مشغول تصویربرداری هستند.این سریال محصول گروه فیلم و سریال شبکه تهران است و 90 درصد آن در جزیره کیش تصویربرداری می‌شود. تدوین همزمان سریال نیز در حال انجام است تا برای پخش در ایام نوروز از شبکه تهران و حدود 30 شبکه استانی آماده شود.
کد خبر: ۳۸۷۵۹۷

تصویربرداری سریال از اوایل دی‌ماه در جزیره کیش آغاز شده است. مجید صالحی در این سریال در جلو و پشت دوربین به عنوان بازیگر و کارگردان حضور دارد.

«موج و صخره»‌ که پیش‌تر «سفر کیش و مات» نام داشت دومین تجربه کارگردانی مجید صالحی پس از «سه‌در‌چار» محسوب می‌شود.

او در «سه در چار» سریال کمدی باکیفیتی را روانه آنتن کرد که با اقبال بالای مخاطبان مواجه شد.

این‌طور که پیداست او می‌خواهد در «موج و صخره» جنس دیگری از کمدی را تجربه کند.

صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار جام‌جم می‌گوید: در سریال «سه در چار» جنس کمدی به گونه‌ای بود که هر سکانس‌ آن مخاطبش را می‌خنداند. در کمدی «موج و صخره» من ادعا ندارم که می‌خواهم مردم را به قهقهه بیندازم، اما از الان اعتراف می‌کنم که این‌جور کمدی را دوست دارم. البته خودم تا به حال چنین تجربه‌ای نداشته‌ام.

چند نفر از بازیگران این سریال همچون زیبا بروفه، الهام حمیدی و نیما شاهرخ‌شاهی تاکنون تجربه حضور در سریال‌های نوروزی را نداشته‌اند. باید منتظر بمانیم و ببینیم ترکیب این افراد با بازیگران پرکار سریال‌های کمیک همچون علی صادقی و مجید صالحی چطور از آب درمی‌آید.

«موج و صخره» درباره دختر و پسری است که می‌خواهند ماه عسلشان را در کیش بگذرانند. در آنجا با چند نفر از اهالی بومی کیش برخورد می‌کنند و اتفاقات بامزه‌ای برایشان می‌افتد.

این فیلمنامه، قصه شیرینی دارد

از امیرعباس پیام، فیلمنامه‌نویس «موج و صخره» درباره حال و هوای کمدی جدیدش پرسیدیم، او گفت: فیلمنامه قصه شیرینی دارد که در آن از لودگی و توهین و فحش خبری نیست. البته این جنس کمدی ریسک بالایی دارد و از آن کارهایی است که باید با تعقل بیشتری به آن نگاه کرد.

پیام توضیح می‌دهد که خیلی از شوخی‌های این متن تلویحی و پنهان است، او می‌گوید: در فیلمنامه «موج و صخره» از کمدی‌های تصویری، کلامی، موقعیت و تکرار استفاده کرده‌ایم. شوخی‌های ما در دل قصه نهفته است. این‌طور نیست که متکی به یکی دو شخصیت باشد. همه آدم‌ها در خنداندن سهیم‌اند. نمی‌خواهیم بازیگران با ادا درآوردن بینندگان را بخندانند. در نگارش سعی کردم هر سکانسی شروع و پایان داشته باشد. این فیلمنامه تعلیق دارد. اما تعلیقش از جنس سریال 24 نیست.

به گفته این فیلمنامه‌نویس در سریال «موج و صخره» بیننده به ادا درآوردن بازیگر‌ها نمی‌خندد. پیام در این رابطه تاکید می‌کند: بیننده از یک چیزهایی اطلاع دارد. اما بازیگر رفتاری می‌کند که متضاد با آن اطلاعات است. مزه علی صادقی با مزه‌ای که خود محتوای متن دارد ترکیب می‌شود.

نقش علی صادقی جدی است. نه به این معنی که او آدم عبوسی باشد. اما زور نمی‌زند که دیگران را بخنداند. یک جاهایی علی صادقی گریه می‌کند. اما شما می‌خندید.

مجید صالحی از فضای سه در چاردور شده است

پیام درباره همکاری‌اش با کارگردان «موج و صخره» می‌گوید: من و مجید صالحی به یک فهم مشترک رسیده‌ایم. تنها مشکلمان مساله زمان است. این کار خیلی سنگین است. من مطمئنم اگر کارگردان‌های باسابقه دیگری هم می‌آمدند در این شرایط اذیت می‌شدند. تاکنون من چند بار سر صحنه کار رفته‌ام. مجید پیشنهادهای من را می‌پذیرد. مجید صالحی می‌توانست همان سریال «سه در چار»‌ را تکرار کند. اما الان از آن فضا کنده شده است.

«موج و صخره» اولین سریال نوروزی زیبا بروفه است. او در گفت‌‌وگو با خبرنگار جام‌جم می‌گوید: دوست داشتم بعد از وقفه‌ای که افتاده دوباره به تلویزیون برگردم. رقابت بین سریال‌های عید خیلی زیاد است. برای من خیلی خوشایند است که در این رقابت شرکت کنم. هر مسابقه‌ای حتما یک برنده دارد. اما مهم این است که آدم اگر می‌بازد بازنده خوبی باشد. یعنی تلاشش را کرده باشد. امیدوارم همه کارهای عید سریال‌های خوبی باشد و مردم را خوشحال کند. اما مسلما من دوست دارم کار ما بهترین باشد. این که نتیجه چه می‌شود خیلی مهم نیست. چون ما تمام زحمتمان را کشیده‌ایم. بازیگر نباید به خودش بدهکار باشد. من معتقدم وقتی همه بچه‌ها تک‌تک خوب باشند نتیجه نمی‌تواند بد باشد.

دیگر عواملی که در این سریال مجید صالحی را همراهی می‌کنند، عبارتند از: سیدمحمود رضوی مجد (تهیه‌کننده)، امیرعباس پیام (نویسنده)، نیما جعفری‌جوزانی (تدوین)‌،‌ مهرداد جلوخانی (صداگذار)، حمیدرضا صدری (موسیقی)، مرتضی غفوری و عبدالله عبدی‌نصب (مدیران تصویربرداری)، محمد نعمتی (نورپرداز)، کامران کیان‌ارثی (صدابردار)، حامد کریم‌زاده (عکاس).‌

مجید صالحی، علی صادقی، نیما شاهرخ‌شاهی، زیبا بروفه، الهام حمیدی، رضا ناجی، محمدرضا داودنژاد، فرحناز منافی ظاهر و حسن اسدی از جمله بازیگرانی هستند که در این سریال جلوی دوربین رفته‌اند.

متن کامل گزارش پشت‌صحنه این سریال و گفت‌وگو با مجید صالحی را می‌توانید در ویژه‌نامه نوروزی جام‌جم بخوانید.

احسان رحیم‌زاده
گروه رادیو و تلویزیون

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها