در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش ایسنا ، دکتر الیزابت جفری کارشناس تغذیه در دانشگاه ایلینویز در این باره تصریح کرد: کلم بروکلی اگر به طور صحیح پخته شود یک ماده ضد سرطانی بسیار قوی خواهد بود و مصرف 3 تا 5 نوبت از آن در هفته برای اثرگذاری مفید این سبزی کافی است.
دکتر جفری در بیانیهای خاطرنشان ساخت: برای بهرهمندی از خواص مفید این سبزی، وجود آنزیمی موسوم به «میروسیناز» ضروری است چون اگر این آنزیم وجود نداشته باشد سولفورافان که مهمترین ترکیب ضدسرطانی و ضدالتهابی کلم بروکلی است شکل نخواهد گرفت.
بر همین اساس بخارپز کردن کلم بروکلی به مدت 2 تا 4 دقیقه بهترین روش برای حفظ این آنزیم و سایر ریزمغذیهای این سبزی است. در واقع پختن زیاد موجب تخریب میروسیناز میشود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین خبر داد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
مدیر تولید، تأمین و بررسی فیلمنامه دفتر فیلمنامه رسانهملی، روند تحول تولید متون نمایشی را توضیح میدهد
۱۰ ملوان ایرانی با پیگیری سفیر ایران در آفریقای جنوبی آزاد شدند