سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
به گزارش ایسنا ، دکتر الیزابت جفری کارشناس تغذیه در دانشگاه ایلینویز در این باره تصریح کرد: کلم بروکلی اگر به طور صحیح پخته شود یک ماده ضد سرطانی بسیار قوی خواهد بود و مصرف 3 تا 5 نوبت از آن در هفته برای اثرگذاری مفید این سبزی کافی است.
دکتر جفری در بیانیهای خاطرنشان ساخت: برای بهرهمندی از خواص مفید این سبزی، وجود آنزیمی موسوم به «میروسیناز» ضروری است چون اگر این آنزیم وجود نداشته باشد سولفورافان که مهمترین ترکیب ضدسرطانی و ضدالتهابی کلم بروکلی است شکل نخواهد گرفت.
بر همین اساس بخارپز کردن کلم بروکلی به مدت 2 تا 4 دقیقه بهترین روش برای حفظ این آنزیم و سایر ریزمغذیهای این سبزی است. در واقع پختن زیاد موجب تخریب میروسیناز میشود.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد