خبرسلامتی

کلم بروکلی را زیاد نپزید

یک متخصص تغذیه در آمریکا تاکید کرد پختن زیاد کلم بروکلی تاثیر ضد سرطانی این سبزی مفید را از بین می‌برد اما در عوض پختن پودر این کلم به همراه جوانه‌های آن خاصیت ضد سرطانی آن را دو برابر می‌کند.
کد خبر: ۳۸۴۴۱۴

به گزارش ایسنا ، دکتر الیزابت جفری کارشناس تغذیه در دانشگاه ایلینویز در این باره تصریح کرد: کلم بروکلی اگر به طور صحیح پخته شود یک ماده ضد سرطانی بسیار قوی خواهد بود و مصرف 3 تا 5 نوبت از آن در هفته برای اثرگذاری مفید این سبزی کافی است.

دکتر جفری در بیانیه‌ای خاطرنشان ساخت: برای بهره‌مندی از خواص مفید این سبزی، وجود آنزیمی موسوم به «میروسیناز» ضروری است چون اگر این آنزیم وجود نداشته باشد سولفورافان که مهم‌ترین ترکیب ضدسرطانی و ضدالتهابی کلم بروکلی است شکل نخواهد گرفت.

بر همین اساس بخارپز کردن کلم بروکلی به مدت 2 تا 4 دقیقه بهترین روش برای حفظ این آنزیم و سایر ریزمغذی‌های این سبزی است. در واقع پختن زیاد موجب تخریب میروسیناز می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها