
به گزارش ایسنا ، دکتر الیزابت جفری کارشناس تغذیه در دانشگاه ایلینویز در این باره تصریح کرد: کلم بروکلی اگر به طور صحیح پخته شود یک ماده ضد سرطانی بسیار قوی خواهد بود و مصرف 3 تا 5 نوبت از آن در هفته برای اثرگذاری مفید این سبزی کافی است.
دکتر جفری در بیانیهای خاطرنشان ساخت: برای بهرهمندی از خواص مفید این سبزی، وجود آنزیمی موسوم به «میروسیناز» ضروری است چون اگر این آنزیم وجود نداشته باشد سولفورافان که مهمترین ترکیب ضدسرطانی و ضدالتهابی کلم بروکلی است شکل نخواهد گرفت.
بر همین اساس بخارپز کردن کلم بروکلی به مدت 2 تا 4 دقیقه بهترین روش برای حفظ این آنزیم و سایر ریزمغذیهای این سبزی است. در واقع پختن زیاد موجب تخریب میروسیناز میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: