مرگ مشکوک پدربزرگ 93 ساله

دیلی میرور:‌ ماموران پلیس با همکاری چندین پزشک سعی دارند تا علت سانحه عجیبی را که طی آن پدربزرگ 93 ساله با وجود سلامت جسمانی جانش را از دست داده را کشف کنند.
کد خبر: ۳۷۸۰۹۶

جورج هارتمن که با وجود سن بالایش از سلامت کامل برخوردار بود و سرحال به نظر می‌رسید طی یک تصادف عجیب هنگام پارک کردن خودرواش در پارکینگ خانه، ناگهان به جای ترمز روی پدال گاز فشرد و با سرعت زیاد خودرواش را داخل استخر منزلش انداخت.

با وجود این تصادف مهیب ماموران پلیس بلافاصله به محل اعزام شدند اما هارتمن قبل از رسیدن به بیمارستان جانش را از دست داد.

کالبدشکافی روی جسد این پدربزرگ و تحقیقات ماموران پلیس هنوز مشخص نکرده است که مرگ پدربزرگ به خاطر تصادف صورت گرفته یا این‌که او قبل از این سانحه دچار شرایط اضطراری همچون سکته شده و کنترل خودرواش را از دست داده است.

خانواده هارتمن از او به عنوان مردی بسیار مهربان و خوشرو یاد می‌کنند که قرار بود یک هفته بعد به منزلی جدید نقل مکان کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها