در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی شبکه دو سیما، برنامه «دیدار آشنا» برنامه ای است که در 30 قسمت زندگی، آثار و تجربیات بسیاری از اساتید حوزه های مختلف ادبی و هنری کشور را که برای آبادانی ایران قدم جای پای پیشینیان نام آور زادگاه خود گذاشته اند واکاوی می کند.
ایران زمین مهد اساطیر و ارسطوره های نام آوری در عرصه های مختلف است که پرچم این سرزمین کهن را بر فراز قله های افتخار برافراشته نگه داشته است. سرزمینی که مهر نام آورانی چون بوعلی سینا، سعدی، حافظ، کمال الملک و .... است.
سری جدید «دیدار آشنا» که هم اکنون 4 قسمت از آن آماده پخش شده سعی دارد به نقش اساتید هنری و ادبی کشور در گرایش نسل امروز جامعه به فرهنگ و هنر کشور بپردازد.
قیصر امین پور (شاعر و نویسنده)، مصطفی رحماندوست (شاعر و نویسنده)، استاد مصدق زاده (هنرمند کاشی معرق)، محمد ابراهیم گلریز خاتمی (هنرمند خاتم کاری)، یدالله کابلی (خوشنویس)، منوچهر آتشی (شاعر) و استاد صدیف (استاد آواز) از اساتیدی هستند که در سری قبل برنامه «دیدار آشنا» معرفی و آثار و تجربیات آنها بررسی شده است.
سایر عوامل این برنامه عبارتند از:
تصویربرداران: ابوالفضل کرباسی، مهدی کلالی،تدوین: محمد راوندی،محقق: قاسم علی فراست ـ آناهیتا پزشک پور.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: