هشدار هوگو چاوز به امریکا

جام جم آنلاین: هوگو چاوز رئیس جمهور ونزوئلا روز یکشنبه 7 مارس هشدار داد در صورتی که امریکا طرح حمله به کشورش را در سر بپروراند ، صادرات نفت به امریکا را متوقف کرده و یک «جنگ صد ساله» را علیه واشنگتن به راه خواهد انداخت.
کد خبر: ۳۷۷۴۸
به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، هوگو چاوز ، رئیس جمهور ونزوئلا امریکایی ها را متهم کرد در پشت کودتای نافرجام سال 2002 میلادی علیه وی قرار داشته و هم اکنون با توطئه چینی جنبشی که خواهان برگزاری یک همه پرسی و یک انتخابات جدید ریاست جمهوری است را به راه انداخته است .
چاوز در عین حال امریکا را متهم کرد که موجب سرنگونی ژان برتران آریستید رئیس جمهور هاییتی شده و به واشنگتن هشدار داد ، حتی نباید اقدام مشابهی در ونزوئلا را به مخیله خود راه دهد .
هوگو چاوز افزود: در صورت کمترین تهدید از سوی امریکا صادرات نفت ونزوئلا به امریکا را قطع می کند و تاکید کرد ونزوئلا در قاره امریکا به اندازه کافی دارای متحدینی است که بتواند یک «جنگ صد ساله» علیه واشنگتن را به راه بیندازد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها