چهره‌ها‌‌ و‌ حادثه‌ها

بدترین پرتاب عمرم

احسان حدادی اول بهمن 1363در تهران متولد شده است. او پرتابگر دیسک و رکورددار فعلی پرتاب دیسک ایران و آسیا با حد نصاب 32/69 متر است.
کد خبر: ۳۶۹۳۰۷

احسان حدادی نخستین بار در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا 2004 درخشید و مدال طلا را به چنگ آورد. چندی بعد این قهرمانی را در مسابقات جوانان جهان در گروستوی ایتالیا تکرار کرد و نخستین مدال جهانی را برای دوومیدانی ایران به ارمغان آورد. او سال 2005 با پرتاب دیسک به مسافت25/65متر رکورد آسیا را شکست و مدال طلای قهرمانی دوومیدانی آسیا را در شهر اینچه‌اون کره‌جنوبی به گردن آویخت. حدادی در بازی‌های آسیایی 2006دوحه قطر با رکورد 38/65متر پس از 32 سال ایران را صاحب مدال طلای بازی‌های آسیایی در رشته دوومیدانی کرد. حدادی عنوان قهرمانی مسابقات قهرمانی آسیا 2007 در امان اردن را نیز به دست آورد و در مسابقات قهرمانی دوومیدانی جهان 2007 در اوزاکا به مقام هفتم رقابت‌ها رسید.

او که یکی از شانس‌های اصلی قهرمانی در المپیک 2008 بود و با عنوان هفدهمی به کار خود پایان داد، این اتفاق را مهم‌ترین حادثه عمرش معرفی می‌کند و در این باره می‌گوید:من برای کسب مدال به این مسابقات رفتم و مطمئن بودم که می‌توانم مدال باارزشی به دست بیاورم، اما مصدومیتی که قبل از آغاز مسابقات پیدا کردم، باعث شد نتوانم با آمادگی کارم را انجام دهم و بدترین پرتاب عمرم را انجام دادم که همین عامل باعث شد تا در رده هفدهم قرار بگیرم، اما امیدوارم در مسابقات المپیک لندن جبران کنم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها