15 بازیگر سینما به حج رفتند

با همکاری و مساعدت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان صدا و سیما و ارگان‌های دیگر امسال گروهی از هنرمندان به سفر حج مشرف شده‌اند.بر اساس خبری که روز گذشته از سوی خبرگزاری مهر منتشر شد، در این فهرست اسامی شهرزاد جعفری، زیبا بروفه، الناز شاکردوست، حسین محجوب، حسن جوهرچی، جهانبخش سلطانی، رضا توکلی، علیرضا خمسه، افسر اسدی، جلیل فرجاد، جهانبخش سلطانی، محرم زینال‌زاده، مهرانه مهین‌ترابی، میرحسین معلومی و محمدمهدی سلوکی به چشم می‌خورد.
کد خبر: ۳۶۶۳۰۶

محمد مسلمی، حمید گلی و علی فروتن نیز مجری ـ بازیگرانی هستند که عازم سفر شده‌اند.

از میان تهیه‌کنندگان سینمای ایران نیز صدیقه صحت، مسعود اطیابی، محمدرضا شفیعی، مرتضی رزاق کریمی، روح‌الله برداری و یدالله شهیدی به این سفر اعزام شده‌اند. در فهرست کارگردانان نیز نام علی درخشی، عطاءالله سلمانیان، سید رحیم حسینی و سید جواد میرهاشمی به چشم می‌خورد.

3 نفر از عوامل پشت صحنه نیز در این سفر حضور دارند که عبارتند از: آریا عظیمی نژاد(آهنگساز)، پیام صابری(چهره‌پرداز) و فرزاد جودت(فیلمبردار). سعید نعمت‌الله و اسرافیل علمداری نیز نویسندگان حاضر در این سفر هستند.

به گزارش مهر، شامگاه دوشنبه، این هنرمندان باحضور در بعثه مقام معظم رهبری در مکه، دیداری صمیمانه با حجت‌الاسلام سیدعلی قاضی‌عسکر، سرپرست حجاج ایرانی داشتند.

پس از آن‌که هنرمندان سینما و تلویزیون در این دیدار از تجربه معنوی خود از این سفر روحانی گفتند، نماینده ولی‌فقیه و سرپرست حجاج ایرانی در سخنانی تاکید کرد: چون هنرمندان روح لطیفی دارند، با استفاده از نعمت خدادادی که در اختیارشان است،‌ به راحتی می‌توانند احساس خود را منتقل کنند.

حجت‌الاسلام سیدعلی قاضی عسکر با اشاره به این که سهمیه‌های اعزام به حج باید سمت و سوی فرهنگی داشته باشد، افزود: در عمره سال آینده باید سهمیه هنرمندان را زیادتر کنیم تا این فضای معنوی بیشتر در آنان تاثیر بگذارد و در بازگشت بتوانند هنرنمایی‌های خداوند بزرگ در این تجمع انسانی و اسلامی را به تصویر بکشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها