در سال 88 رخ داد:

هر 1.5 روز،یک حادثه گودبرداری

دبیر دومین همایش ملی ایمنی ساختمان گفت: در سال 87 هر روز یک مورد حادثه مربوط به گودبرداری و ریزش ساختمان در تهران گزارش شد که این آمار در سال 88 به هر یک روز و نیم یک حادثه کاهش یافت.
کد خبر: ۳۶۵۹۹۳

به گزارش فارس، امیرحسین خلوتی دبیر این همایش در آئین آغاز به کار این همایش گفت: در سال 87 هر روز یک حادثه مربوط به گودبرداری و ریزش ساختمان گزارش شده است که این آمار با توجه به اهمیت دادن به مسئله ایمنی و توجه ویژه نهادها و سازمان‌های ذیربط به یک و نیم روز یک حادثه در سال 88 کاهش یافته است.

وی افزود:بر اساس آمارهای سازمان بین المللی کار هر سال 60 هزار حادثه منجر به فوت در سایت های ساختمان سازی در جهان رخ می دهد که هر 10 دقیقه یک حادثه منجر به فوت می شود.بر اساس آمارهای سازمان بین المللی کار 17 درصد حادثه های مرگبار در کارگاه‌های ساختمانی رخ می دهد در حالیکه این عدد در ایران بر اساس آمار یکی از معاونان وزیر کار و امور اجتماعی46 درصد بوده که این عدد بسیار نگران کننده است.

خلوتی گفت: حواث ساختمانی با رقم حدود 46 درصد بالاترین آمار حوادث را در کشور نشان می دهد بنابراین بر اساس آمارهای سازمان آتش نشانی در سال 86 بالغ بر 338 حادثه مربوط به گودبرداری و ریزش در تهران بود که 154 مصدوم و کشته دربر داشت.

به گفته وی، در سال 87 بالغ بر231 حادثه مربوط به گودبرداری و ریزش در تهران گزارش شده که 127 مصدوم و کشته در پی داشته است.

وی به چهار هدف عمده این همایش اشاره کرد و گفت:فرهنگ سازی در خصوص ایمنی و گسترش این فرهنگ در حوزه ساخت و ساز شهری آسیب شناسی و بررسی علل آن ، کاستی ها و ضعفهای موجود در رعایت ایمنی، ارائه راهکارهای تامین و ارتقاء سطح ایمنی در ساخت و ساز شهری و تبیین نقش، وظایف و مسئولیت های دست اندرکاران ساخت و ساز شهری از اهداف عمده این همایش است.

خلوتی خاطر نشان کرد:در حاشیه این همایش سه نمایشگاه جانبی شامل نمایشگاه تخصصی ایمنی و تجهیزات حفاظتی برای ارائه توانمندی های شرکت کنندگان، نمایشگاه عکس های برتر درباره موضوع ایمنی ساختمان و نمایشگاه وبلاگ های فعال و پویا در زمینه ایمنی در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به این که ایمنی یک فرهنگ است که در هر یک از مراحل طراحی، ساخت و بهره برداری یک سازه باید ساری و جاری شود، اظهار داشت: پس از فراخوان عمومی 34 مقاله توسط دبیرخانه همایش و کمیته علمی همایش که از اساتید دانشگاه،مسئولان اجرایی و متخصصان هستند، بررسی و داوری شده است که امروز ارائه خواهد شد.

دبیر دومین همایش ملی ایمنی ساختمان خاطرنشان کرد: اولین همایش ملی ایمنی ساختمان در سال 87 برگزار شد و قرار است تا از سال 91 این همایش بصورت بین المللی برگزار شود.

دومین همایش ملی ایمنی ساختمان 20 و 21 آبان ماه جاری در محل موسسه مطالعات بهره وری و منابع انسان سازمان گسترش در تهران برگزار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها