حق با شماست

ویزیت برای دیدن آزمایش!

جلیلی از آذرشهر: حدود 9 ماه است که ماشین فرسوده خود را تحویل دادم تا پول آن را دریافت کنم، ولی تاکنون خبری نشده است. لطفا مسوولان ذیربط جوابگو باشند.
کد خبر: ۳۶۳۰۹۵

علیزاده از تبریز: از مسوولان سازمان تامین اجتماعی می‌خواهیم که برای دریافت حقوق برای ما بازنشسته‌ها عابر بانک صادر کنند.

‌ محمودی از کرج: از فرهنگیان کرج هستیم و گلایه‌ای از برخی مسوولان رده بالای آموزش و پرورش ناحیه 2 کرج داشتیم که رفتارشان با همکاران فرهنگی بسیار ناپسند است و بدین‌صورت می‌خواهیم مسوولان ذیربط به این رفتار واکنش نشان دهند.

درویش‌زاده از مشهد: سال 87 برای تعویض موتور دوزمانه خود در شرکتی ثبت‌نام کردم، ولی از آن زمان تاکنون خبری از آن شرکت و تعویض موتور نشده است. لطفا مسوولان شهری به فکر تعویض موتورهای دوزمانه شهر مشهد که تعدادشان بسیار زیاد نیز است، باشند.

یوسفی از قزوین: از مسوولان وزارت بهداشت خواهشمند است در مورد ویزیت دکترهای متخصص و عمومی که هم برای نوشتن آزمایش و هم جواب آن ویزیت دریافت می‌کنند، اطلاع‌رسانی دقیق کنند تا چرایی آن برای مردم روشن شود.

کرمی از الیگودرز :حدود 5 سال است که هر 7-6 ماه یکدفعه اگزوز خودروی خود را تعویض می‌کنم وقتی علت را جویا می‌شوم، می‌گویند جنس آنها خراب است. آیا مسوولان نباید نظارتی روی ساخت لوازم خودرو داشته باشند؟

‌ هنرور از گنبد: چرا شبکه خبر در گنبد دریافت نمی‌شود؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها