نجات 5 گروگان در یک قدمی مرگ

افرادی که با تهدید به قتل 5 گروگان در یک سوله در شهر قدس در یک قدمی جنایت قرار داشتند، به محاصره ماموران درآمده و دستگیر شدند. به گزارش جام‌جم، سرهنگ حسین کربلایی‌زاده فرمانده انتظامی شهرقدس در این باره گفت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر این‌که چند نفر با گروگان گرفتن 5 تبعه افغانستان به قصد اخاذی از خانواده آنها، تهدید کرده‌اند در صورتی که پول درخواستی آنها از کشور افغانستان به حسابشان واریز نشود گروگان‌های خود را خواهند کشت، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران قرار گرفت. رئیس پلیس شهرقدس افزود: پس از بررسی این گزارش تحقیقات نامحسوس آغاز و مشخص شد گروگانگیرها مسلح به سلاح گرم هستند و 5 گروگان خود را که در یک سوله زندانی کرده‌اند، بشدت زیر نظر دارند.
کد خبر: ۳۶۲۹۳۳

سرهنگ کربلایی‌زاده تصریح کرد: پس از جمع‌بندی اطلاعات و گزارش موضوع به مقام قضایی، مخفیگاه گروگانگیران مسلح به محاصره پلیس درآمده و در یک عملیات ویژه و بدون آن‌که افراد مسلح فرصت استفاده از سلاح را پیداکنند، دستگیر و 5 گروگان آزاد شدند.

فرمانده انتظامی شهرقدس اضافه کرد: با دستگیری 3فرد مسلح و در تحقیق از 5 گروگان آزادشده، مشخص شد 3مرد گروگانگیر به عنوان راهنمای مهاجران غیرقانونی، برای آنها در شهرهای مختلف کار و محل اسکان فراهم کرده‌اند و با اطلاع از وضعیت مالی خانواده 5 مهاجر غیرقانونی که بتازگی وارد کشور شده‌اند، آنها را به گروگان گرفته‌ و تهدید به قتل آنها در صورت عدم دریافت پول درخواستی کرده بودند.

سرهنگ کربلایی‌زاده افزود: پرونده اتهامی گروگانگیرها و 5 گروگان به دادسرا ارسال شد و قاضی پرونده پس از تحقیق، قرار قانونی برای آنها صادر کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها