«تا رهایی» در ایام محرم پخش می‌شود

شبکه یک سیما در ایام محرم امسال یک سریال تازه به آنتن پخش خواهد سپرد. این سریال «تا رهایی» نام دارد و آن را حسین تبریزی کارگردانی کرده است. به گفته مجید اوجی، تهیه‌کننده این سریال، داستان «تا رهایی» به نوعی راجع به محرم است و تاثیرگذاری این ایام روی آدم‌های مختلف این داستان، ماجراهای سریال «تا رهایی» را شکل می‌دهد. به گفته اوجی تصویربرداری این سریال از اوایل مهر 88 در لوکیشن‌های مختلفی در تهران و دبی آغاز شد و اوایل زمستان 88 نیز به پایان رسید.
کد خبر: ۳۶۱۲۶۸

فیلمنامه این سریال در 13 قسمت 45 دقیقه‌ای به قلم فلورا سام نوشته شده است. داستان این سریال از جایی آغاز می‌شود که یک چمدان حاوی قرص‌های روانگردان در فرودگاه با یک چمدان دیگر سهوا عوض می‌شود. واردکنندگان این قرص‌ها یکی از افراد خود را نزد صاحب چمدان می‌فرستند تا چمدان حاوی مواد را از او پس بگیرد. ورود این عامل نفوذی به زندگی فرد مورد نظر، حوادث متعددی را پدید می‌آورد.

سعید نیک‌پور در این سریال در نقش دکتر محمودی ظاهر شده که استاد دانشگاه است. حسن جوهرچی نقش پسر و روناک یونسی هم نقش عروس او را بازی می‌کنند. چمدان حاوی قرص‌های روانگردان با چمدان جوهرچی عوض می‌شود. جعفر دهقان که در این سریال نقش رئیس باند قاچاقچیان را بازی می‌کند، یکی از اعضای خود را با نام ابی با بازی حمیدرضا پگاه را مسوول بازگرداندن چمدان می‌کند.بجز این بازیگران پویا امینی، مریم بوبانی، شیوا خسرومهر، مریم خدارحمی، مهدی سلوکی، مهدی صبایی، شهرام عبدلی و کیوان محمدنژاد هم در نقش‌های مختلف این سریال ظاهر شده‌اند.

مراحل ساخت این سریال به پایان رسیده و قرار است این سریال از شبکه یک سیما روی آنتن برود.

در ساخت این سریال تلویزیونی هوشنگ غفوری (مدیر تصویربرداری)، محمد علیزاده (صدابردار)، پیام سوری
( طراح صحنه و لباس)، رضا رادمنش (طراح گریم) ،مسعود حقی و زینب نصراللهی (دستیاران کارگردان)، فریال اوجی (عکاس)، روزبه کلباسی (تدوین)، عباس دقاقی (مدیر تولید) و امید کرامتی (آهنگساز) همکاری کرده‌اند. این سریال در گروه فیلم و سریال شبکه یک آماده شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها