کفاشیان :

از قطبی حمایت می‌کنیم

رئیس فدراسیون فوتبال درباره شایعات مختلف درباره وضعیت سرمربی تیم ملی، گفت: برخلاف شایعاتی که منتشر شده است از افشین قطبی حمایت می‌کنیم.
کد خبر: ۳۶۱۱۰۹

  به گزارش ایرنا به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، علی کفاشیان افزود: قطبی تا پایان جام ملت‌های آسیا با فدراسیون فوتبال قرارداد دارد و سرمربی تیم ملی است.

وی با بیان این‌که می‌خواهد بحث مهمی را به عنوان تفاهم با قطبی مطرح کند اظهار کرد: همه چیز ابتدا بستگی به کسب نتیجه تیم ملی در جام ملت‌های آسیا دارد، ممکن است در این رقابت‌ها در جمع 4 تیم برتر قرار بگیریم و یا شاید قهرمان شویم اما خود قطبی ممکن است پس از پایان جام ملت‌ها دیگر تمایلی به ماندن در تیم ملی نداشته باشد و این درست نیست که ما از الان به فکر آینده باشیم.

وی افزود: هنوز دو ماه و نیم به رقابت‌های جام ملت‌های آسیا زمان باقی مانده و باید در این مدت تیم ملی را تقویت کنیم.

رئیس فدراسیون فوتبال خاطر نشان کرد: در صورتی که تیم ملی در جام ملت‌ها قهرمان شود و نمایش مناسبی در این رقابت‌ها داشته باشد به طور حتم قطبی یکی از گزینه‌ها خواهد بود اما همه چیز به مذاکره و تفاهم بستگی دارد.

کفاشیان درباره بلوکه شدن بودجه فدراسیون فوتبال نیز گفت: ما از طریق بانک مرکزی و قوانین مربوط به این ماجرا، پیگیر هستیم و نهایت تلاش خود را برای رفع بلوکه شدن انجام خواهیم داد. علاوه بر این پیگیر حکمی که در پی شکایت داریوش مصطفوی از فدراسیون صادر شده هستیم و به مراجع قانونی اعتراض کردیم.

وی تاکید کرد: تمام تلاش خود را برای بازگشت پول به بیت المال انجام می‌دهیم.

رئیس فدراسیون فوتبال همچنین با اشاره به این‌که مدت زمان سهمیه دهی به کشورهای حاضر در لیگ قهرمانان آسیا همچون گذشته 2 ساله است گفت: کمیته امتیازدهی لیگ قهرمانان آسیا 6 عضو از کشورهای ژاپن، استرالیا، ایران، کره جنوبی، قزاقستان و تایلند دارد که برای امتیازدهی به کشورها کار کارشناسی را انجام می‌دهند.

کفاشیان افزود: این کارشناسی بر اساس 11 شاخصه مهم شامل استانداردهای فنی، تماشاگران، نظارت و ارزیابی، بازاریابی و ارتقا، ابعاد تجاری، برگزاری مسابقات، رسانه ها، ورزشگاه ها، باشگاه‌ها و زیر ساخت‌ها با 140 زیر شاخه انجام خواهد شد و اعضای کمیته به دقت به این موارد براساس بررسی‌ها و گزارش‌ها امتیاز می‌دهند که کل امتیازی که براساس آن سهمیه داده می‌شود 850 امتیاز است.

وی ادامه داد: البته فعلا این امتیاز نهایی و تصویب نشده و قرار است تا در جلسه آینده این کمیته در این باره بحث شود.

کفاشیان، با اشاره به این‌که در نشست کمیته امتیاز دهی لیگ قهرمانان آسیا به برخی از این شاخصه‌ها اعتراض کرده است اظهار کرد: قرار شده در نشست بعدی این کمیته که 29 آبان برگزار خواهد شد در این باره تصمیم نهایی اتخاذ شود.

وی افزود: به احتمال قوی سهمیه ایران و حتی دیگر کشورهایی که قبلا تعیین شده بود همان تعداد باقی و ایران 4 سهیمه را دارا خواهد بود اما به طور حتم باید با همکاری باشگاه‌ها مواردی را که نقص داریم مرتفع کنیم و با افزایش امتیازات بتوانیم در دوره بعد، 4 سهمیه را همچون این دوره حفظ کنیم.

رئیس فدراسیون فوتبال اظهار کرد: در بخش ورزشگاه‌ها و رسانه نواقصی داریم که در صدد رفع آنها بر خواهیم آمد.

کفاشیان با بیان این‌که پس از جلسه کمیته امتیازدهی لیگ قهرمانان نشستی را با رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا داشته است گفت: در این جلسه درباره طرح آسیا ویژن و توسعه آن در استان‌ها بحث و گزارشی مفصل از فعالیت آسیا ویژن در ایران ارائه شد.

وی خاطر نشان کرد: در این نشست آمادگی ایران برای میزبانی رقابت‌های مختلف آسیایی در رده‌های مختلف سنی به بن همام رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام شده است.

رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به این‌که بن همام درباره انتخابات بحث‌های مهمی را مطرح و از کرسی داشتن ایران در هیات رئیسه AFC حمایت کرده است گفت: بی شک همه تلاش خود را برای تحقق این هدف به کار می‌بندیم اما همه چیز به بستگی رای مجمع کنفدراسیون فوتبال آسیا خواهد داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها