ادویه ای که دشمن سرطان است

زردچوبه ،کلید طلایی طول عمر

زردچوبه که بعنوان طلای ادویه‌های غذایی شناخته شده است، حاوی ماده‌ای موسوم به «کورکومین» است که خاصیت آنتی اکسیدانی فوق‌العاده بالایی دارد و همچنین حاوی بسیاری از مواد شیمیایی مفید دیگر است.
کد خبر: ۳۶۱۰۰۲

به گزارش ایسنا، این ادویه در غذاهای هندی به وفور استفاده می‌شود و در آشپزی آسیایی‌ها و هم چنین آمریکایی‌ها نیز جایگاه مهمی دارد.

دکتر مهتاب جعفری استادیار داروسازی در آمریکا در این باره تاکید کرد: نتایج آزمایشات ما نشان می‌دهد که این ادویه خواص ضد التهابی و ضد سرطانی فوق العاده‌ای دارد و با پیشگیری از تشکیل تومورها و بهبود عملکرد اعضای بدن و تحرک آنها، سبب افزایش طول عمر می‌شود. این ادویه روی ژن‌های مربوط به سرطان و نیز ژن های مربوط به افزایش سن تاثیرگذار است.

دکتر جعفری می‌گوید: برای بررسی نقش احتمالی کورکومین در پیشگیری از سندرم حاد گرفتگی تنفسی، سرطان کبد و پوکی استخوان پس از یائسگی، انستیتو ملی سلامت در آمریکا بودجه اختصاصی را در نظر گرفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها