شعبه 27 دیوان عالی کشور تأیید کرد

حکم قصاص قاتل سنگدل

دیوان عالی کشور حکم قصاص مردی که بعد از کشتن مردی دیگر او را مثله کرده و در نقاط مختلف شهر انداخته بود ، تأیید کرد.
کد خبر: ۳۵۹۳۵۲

به گزارش فارس، 7 تیر سال 87، زنی با مراجعه به دادسرای جنایی تهران ، مدعی شد که همسرش از چند روز قبل ناپدید شده است و خبری از او نیست.

تحقیقات در این زمینه آغاز شد و عصر روز 11 تیر، مأموران مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تهران بزرگ از کشف دو بسته حاوی اعضای بدن با خبر شدند.

در بدو تحقیقات این موضوع مشخص نبود که دو پای کشف شده متعلق به یک مرد یا 2 مرد است اما مشخص بود این اعضا بیش از حدود 2 هفته پیش قطع شده است.

تحقیقات برای کشف اندام دیگر در سطح شهر و همچنین انطباق این اعضا با دیگر اعضای کشف شده در سطح شهر آغاز شد تا اینکه مشخص شد اعضای یک خانواده مدعی هستند پدر 56 ساله‌شان مفقود شده است.

بعد از صدور قرار مجرمیت متهم در دادسرای جنایی تهران،‌ پرونده برای رسیدگی به شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران ارجاع شد که در تاریخ 28 دی سال گذشته به ریاست قاضی حسن تردست به آن رسیدگی شد.

متهم به ارتکاب قتل با انگیزه اختلاف مالی اعتراف کرد و قضات دادگاه نیز بعد از مشورت، حکم به قصاص متهم دادند.

پرونده به دیوان عالی کشور ارسال شد و قضات شعبه 27 دیوان نیز بعد از بررسی پرونده و مشورت، حکم دادگاه بدوی مبنی بر قصاص متهم را تأیید کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها