مقدماتی یورو 2012

فرانسه صدرنشین شد

تیم ملی فوتبال فرانسه با دو گلی که در دقایق پایانی دیدار با رومانی به ثمر رساند در صدر گروه D رقابت‌های مقدماتی یورو 2012 قرار گرفت.
کد خبر: ۳۵۸۶۰۳

به گزارش مهر ، فرانسه شنبه شب در یکی از دو دیدار باقیمانده از روز سوم مرحله مقدماتی یورو 2012 با دو گل «لویک رمی» در دقیقه 84 و «یوآن گورکف» در دقیقه 90 موفق شد میهمان خود رومانی را شکست داده و صدرنشین گروه شود.

لورن بلان ، سرمربی تیم فوتبال فرانسه در نشست خبری پس از پایان بازی اظهار داشت: یک بازی ممکن است 90 دقیقه و یا 95 دقیقه طول بکشد بنابراین دلیلی ندارد ما 75 دقیقه اول بازی را محاسبه کنیم.

کرواسی در دیگر دیدار برگزار شده دیشب با نتیجه 2 بر یک از سد اسراییل گذشت. نیکو کرانیکار در دقایق 36 (پنالتی) و 41 گل‌های کرواسی را به ثمر رساند و تیم میزبان به وسیله «اتی ششتر» در دقیقه 81 یکی از گل‌های خورده را جبران کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها