حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
روزنامه لبنانی دیلی استار نوشت، این قاضی آمریکایی مدعی شده است که ایران طراح اصلی این بمبگذاری که توسط مبارزان شیعی لبنان در مقر تفنگداران آمریکایی در بیروت رخ داده بوده است. در این انفجار که ایران همیشه دست داشتن در آن را تکذیب کرده 241 نظامی امریکایی کشته شدند.
این حمله، که به گفته خود آمریکایی ها بزرگترین حمله مشتمل بر تلفات به نیروهای آمریکایی در یک کشور خارجی بوده است سبب شد تا آمریکا نیروهای نظامی خود را برای همیشه از لبنان خارج کند.
به گزارش جام جم آنلاین رژیم صهیونیستی و آمریکا در حال حاضر درگیر پروندهی قتل رفیق حریری هستند که چندی پیش حزب الله لبنان اسنادی را منتشر کرد که نشان میداد رژیم صهیونیستی در این اقدام تروریستی دست داشته است و اکنون با مطرح کردن یک پرونده که متعلق به 18 سال پیش است قصد دادرد تا فشارهای پرونده قتل رفیق حریری که توسط اسرائل انجام شده را کم کند
از سوی دیگر با طرح موضوع دست داشتن دولت آمریکات در انفجار 11 سپتامبر نیز فشار افکار عمومی آمریکا و دنیا بر آمریکا افزایش داشته است.
آمریکا سال هاست که ادعا می کند این حمله با طراحی ایران و توسط نیروهای شیعی لبنان که در آن زمان در قالب جنبش امل شناخته می شدند انجام شده است.اما هیچگاه نتوانست بر اساس اسناد و مدارک مستند این ادعای خود را ثابت کند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....