شادروان تختی به لحاظ مشکلات خانوادگی فقط 9 سال در دبستان و دبیرستان منوچهری خانیآباد درس خواند و در سال 1329 به سبب علاقه به کشتی و ورزش باستانی به باشگاه پولاد رفت.
تختی در دوران زندگی ورزشیاش رکورددار شرکت در المپیکها و کسب بیشترین مدال از این آوردگاه بود. در 4 دوره المپیک حضور داشت و حاصل آن یک طلا، 2 نقره و یک عنوان چهارم بود که در کشتی ایران اتفاق نادری محسوب میشود. جهان پهلوان تختی علاوه بر قهرمانی، به لحاظ منش و رفتار انسانی و سجایای اخلاقی پسندیده و جوانمردی و نوعدوستی شهره خاص و عام بوده است.
او زندگی خود را وقف مردم کرده بود. شادروان تختی در ورزش باستانی و کشتی پهلوانی نیز دارای تبحر و مهارت بود، چنان که 3 بار پهلوان ایران شد و هر بار کشتیگیران نامداری را مغلوب کرد.وی 4 ماه پس از بازگشت از آخرین سفر خود (تولیدو، 1966) در آبان 1345 زندگی مشترک خود را با همسرش آغاز کرد که حاصل آن تولد بابک در سال 1346 بود و سرانجام پس از گذشت 4 ماه از تولد فرزندش، خبر درگذشت جهان پهلوان همه را در اندوهی عظیم و بهتی شگفتانگیز فرو برد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد