خارج از محدوده

سیاستمدار رو دار

هیچ گاه تونی بلر، نخست‌وزیر سابق انگلیس فکر نمی‌کرد برای رونمایی از کتاب خاطراتش اینقدر دردسر داشته باشد؛ آنقدر که نتواند حتی این مراسم را برگزار کند. همزمانی خروج نیروهای آمریکایی از عراق با انتشار کتاب خاطرات بلر خیلی‌ها را دوباره به یاد جنگ خونین و وحشیانه آمریکا و انگلیس در عراق انداخت.
کد خبر: ۳۵۳۴۰۲

این سیاستمدار گفته است؛ نمی‌خواهد مردم با دردسرهای اجتناب ناپذیری که معترضان ایجاد می‌کنند به زحمت بیفتند. در حالی که نمی‌داند معترضان همان مردم هستند.

این اولین بار نبود که بلر برای رونمایی از خاطراتش دچار مشکل می‌شد. پیش از این و در مراسم مشابهی در دوبلین، پایتخت جمهوری ایرلند معترضان به سوی او تخم مرغ و لنگه کفش پرتاب کردند.

تونی بلر، نخست‌وزیر سابق بریتانیا به شبکه خبری آی‌تی‌وی گفت، تصور نمی‌کند برای فروختن نسخه‌های کتاب خاطراتش مراسم امضای کتاب ضرورت داشته باشد.

کتاب خاطرات تونی بلر با نام «سفر»، هفته گذشته در بریتانیا منتشر شد، اما تونی بلر که از سال 1997 تا 2007 نخست‌وزیر بریتانیا بوده، در کتاب خاطراتش روند تحولات در عراق را یک کابوس توصیف کرده و گفته که عمیقا از تلفات ناشی از حمله نظامی به عراق متاسف است، اما مدعی شده که اگر کاری هم درباره وضعیت عراق نمی‌شد، امنیت با خطری بزرگ‌تر مواجه می‌شد. بلر که با واکنش شدید مردم مواجه شده بود، بیکار ننشست و برای این که بگوید او هم هوادار دارد دست به تبلیغاتی زد که رسانه‌های انگلیس از آن با کلماتی مثل «شرم‌آور» یاد کردند. وی در حاشیه یک برنامه تلویزیونی در ایرلند، با گروه موسیقی «جدوود» و با ظاهری عجیب و غریب دیدار کرد و از مزایای کتاب خود گفت!

روزنامه دیلی‌میل در مورد اقدامات او نوشت: تونی بلر اکنون با حضور در تمامی ایستگاه‌های رادیویی و تلویزیونی، اصلا توجهی به این موضع‌ندارد که با چه کسی گفتگو می‌کند.

بلر همچنین در برنامه سفر خود، حضور در ‌برنامه‌های تلویزیونی در این کشور را ‌برنامه‌ریزی کرده که به طور معمول هزینه‌های بالایی دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها