آندروید از آیفون پیشی می‌گیرد

آخرین گزارش‌ها از موسسه Quantcast حاکی از آن است که برتری اپل در استفاده از وب در موبایل رو به کاهش است. این اطلاعات که جمعه گذشته منتشر شد، نشان می‌دهد که در پایان ماه آگوست سال جاری، دستگاه‌های اپل 56 درصد از استفاده وب در آمریکا را شامل شدند. سال گذشته، همین موقع،‌ دستگاه‌های iOS، بیش از 70 درصد از سهم بازار را در اختیار داشتند. در همین زمان، استفاده از آندروید رشد کرده است. کوانتکاست اعلام کرد که سهم مصرف وب موبایل دستگاه‌های آندرویدی از کمتر از 10 درصد به 25درصد تا پایان ماه آگوست رسیده است.
کد خبر: ۳۵۲۹۸۴

به‌گزارش CNET، دستگاه‌های بلک‌بری حدود 9 درصد از سهم بازار را داشته و تغییری نکرده‌اند و 10درصد الباقی را دیگر سیستم‌های عامل اشغال کرده‌اند. از دست دادن سهم بازار توسط دستگاه‌های iOS، چیز عجیبی نیست و انتظار می‌رفت که با عرضه دستگاه‌های آندرویدی بیشتر، سهم اپل کم شود.

تعداد تولیدکنندگان دستگاه‌های آندرویدی دو رقمی شده است و دیگر به‌نظر نمی‌رسد اپل بتواند فروش دیگر شرکت‌ها را با چنین قدرتی مختل سازد. به‌هرحال انتظار می‌رود که اپل در بهترین حالت ممکن، سهم بازار خود را حفظ کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها