با استفاده از پیشرفته‌ترین دستگاه انجام می‌شود

اسکن لیزری قلعه بلقیس

هم‌اکنون مراحل پایانی اجرای پروژه مستندنگاری و اسکن لیزری قلعه بلقیس، نزدیک شهر اسفراین، استان خراسان شمالی در حال انجام است.
کد خبر: ۳۵۱۵۷۶

مجری پروژه پروژه مستندنگاری و اسکن لیزری قلعه بلقیس در گفتگو با میراث آریا افزود: هم‌اکنون پروژه مستندنگاری و اسکن لیزری قلعه بلقیس با استفاده از جدیدترین دستگاه اسکن لیزری آثار معماری تولید کارخانه z+ f کشور آلمان در حال تکمیل و بررسی توسط کارفرما است.

هومن مقدادیان در توضیح این مطلب گفت: این دستگاه، مدل‌های سه بعدی منحصر‌به فردی از بنا‌های و تزیینات معماری، محوطه‌های باستانی و خشتی، کتیبه‌ها و سنگ‌نگاره‌ها، آثار نقاشی دیواری، نقوش رنگی در معماری و ... را با کاربرد‌های متنوع ارایه می‌کند که برای مقاصد حفاظتی و مرمتی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

داده‌های اسکنر از نظر دستیابی به مدلی دقیقاً مشابه اثر تاریخی با قابلیت برداشت و ثبت اشکال پیچیده هندسی، تنوع بافت سطوح مختلف اثر و ویژگی‌های رنگی در محیط‌های رایانه‌ای امکانات کاملاً بی‌نظیری را در اختیار مدیران و کارشناسان پروژهای مرمتی قرار می‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها