گفتگو با انوشیروان ارجمند

«نون و ریحون» شیرین است

انوشیروان ارجمند بازیگر سینما و تلویزیون است. وی برادر بزرگ داریوش ارجمند و پدر برزو ارجمند است. از جمله بازی‌های وی فیلم‌های تحسین شده «قارچ سمی»، «دوئل» و «قاعده بازی» است. وی سال گذشته در 2 سریال ماه مبارک رمضان با نام‌های «نردبام آسمان» و «پنجمین خورشید» نقش‌های متفاوتی را بازی کرد. او امسال در سریال «نون و ریحون» که از شبکه تهران و استان‌ها در حال پخش است، بازی می‌کند. به این بهانه با او گپ کوتاهی انجام ‌د‌اده‌ایم که می‌خوانید.
کد خبر: ۳۵۰۱۹۲

چطور شد در سریال نون و ریحون به ایفای نقش پرداختید؟

در این سریال حضور زیادی ندارم و تنها در چند سکانس بازی کردم که به دلیل دعوتی که از من شد و شناختی که از آقای موتمن، کارگردان مجموعه داشتم بازی در آن را پذیرفتم.

شما سابقه بازی در سریال‌های مناسبتی را در سال‌های گذشته داشته‌اید، نظرتان درباره این نوع سریال‌ها چیست؟

سریال‌های مناسبتی همیشه با عجله تولید و روانه آنتن می‌شود این سریال هم 4 ماه پیش تولیدش شروع شد. ساخت کار مناسبتی دشوار است در حالی که می‌توان با برنامه‌ریزی درست وقت بیشتری برای ساخت این نوع سریال‌ها گذاشت. چه اشکالی دارد 6 ماه زودتر پیش تولید کار شروع شود تا کار زیباتر و بهتر درآید.

نقش شما در سریال مثبت است یا منفی؟

برای من نقش مثبت و منفی وجود ندارد، مهم این است که خواسته کارگردان را برآورده کنم.

سریال را چطور دیدید؟

سریال نام قبلی‌اش «از پذیرش خانواده معذوریم» بود که به نون و ریحون تغییر کرد و داستان 5 جوان است که هریک نتوانسته‌اند شغلی را برای خود دست و پا کنند و با پولی که روی هم می‌گذارند و ارثی که به یکی از این 5 نفر می‌رسد یک حمام قدیمی را تبدیل به رستوران سنتی می‌کنند. مایه‌ سریال طنز است و بیشتر یک اثر شیرین قلمداد می‌شود که امیدوارم مخاطبان را راضی کند.

پس داستان ارتباط مستقیمی با ماه رمضان ندارد؟

نه. ولی سعی شده با مضمون اخلاقی و انسانی در ماه رحمت پخش شود تا مخاطب رغبت بیشتری به دیدن آن پیدا کند.

در حال حاضر مشغول چه کاری هستید؟

در حال بازی در سریال «اوسنه پادشاهی» کار امرالله احمدجو هستم که در ردیف کارهای قبلی او همچون تفنگ سر پر و روزی روزگاری است. مایه کار طنز است و به نظرم بضاعت تبدیل به 5فیلم سینمایی را دارد.

و حرف آخر؟

امیدوارم مخاطبان تلویزیون این سریال را دوست داشته باشند، ما تمام تلاش خود را کردیم که یک کار شیرین، جذاب و دوست داشتنی ارائه کنیم.

حبیب بامی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها