تجلیل اسکار از ژان لوک گدار

آکادمی علوم و هنر‌های تصویری آمریکا (‌اسکار) تصمیم گرفته جایزه اسکار افتخاری دستاورد یک عمر فعالیت هنری سال آینده خود را به ژان لوک گدار، فیلمساز 79 ساله فرانسوی و از پیشگامان جنبش موج نوی سینمای فرانسه اهدا کند. به گزارش مهر و به نقل از هالیوود ریپورتر، مسوولان آکادمی پس از آن که در مورد اهدای این جایزه افتخاری به گدار به جمع‌بندی نهایی رسیدند، هنوز نتوانسته‌اند او را پیدا کنند و این خبر را به طور رسمی به اطلاعش برسانند.
کد خبر: ۳۵۰۰۶۲

ضمن آن که آگاهان هم چندان خوشبین نیستند که گدار در صورت مطلع شدن رغبت چندانی برای حضور در مراسم اسکار و دریافت این جایزه نشان دهد.

گدار که یک شهروند سوئیسی ساکن پاریس محسوب می‌شود، همواره سینمای هالیوود را نادیده گرفته یا بشدت از آن انتقاد کرده است. از سوی دیگر، این فیلمساز سالخورده تمایلی به پرواز با هواپیما ندارد و به دلیل ممنوعیت استعمال دخانیات در هواپیما معمولا از سفر هوایی بویژه سفر‌های طولانی پرهیز دارد.

در صورت وقوع چنین حالتی، این یکی از معدود دفعاتی است که برنده جایزه افتخاری دستاورد یک عمر فعالیت هنری، شخصا در مراسم اسکار حاضر نمی‌شود. آخرین بار اودری هپبورن در سال 1993 تنها چند هفته پیش از برگزاری مراسم و دریافت جایزه‌اش درگذشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها