سرقت از منازل

باند حسن چریک منهدم شد

زوج که با تشکیل باندی اقدام به سرقت از منازل و اماکن می‌کردند ، توسط ماموران انتظامی اسلامشهر دستگیر شدند.
کد خبر: ۳۴۸۵۳۲

به گزارش ایسنا ، سرهنگ علی قشقایی ، سرپرست فرماندهی انتظامی اسلامشهر درباره جزییات این خبر افزود: دهم مردادماه سال جاری صاحب یک کارگاه آهنگری در تماسی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 ماموران را در جریان ورود سارقی به کارگاه‌اش قرار داد.

وی با اشاره به اعزام ماموران کلانتری 12 واوان در محل مورد نظر، افزود: پلیس، سارق را حین سرقت در کارگاه دستگیر کرد و متهم به نام «میثم - چ» پس از بازجویی‌های اولیه و اعتراف به سرقت از کارگاه برای بررسی بیشتر به پلیس آگاهی تحویل داده شد.

سرپرست فرماندهی انتظامی اسلامشهر افزود: متهم در تحقیقات فنی و پلیسی به کارآگاهان گفت که به همراه دو تن از دوستانش به نام‌های «ابوذر-ش» و «محمد-ک» قصد سرقت از کارگاه را داشته اما همدستنش به محض مشاهده صاحب کارگاه از محل متواری شدند.

قشقایی با اشاره به شناسایی و دستگیری همدستان این متهم گفت:در ادامه تحقیقات مشخص شد که این سارقان اعضای یک باند حرفه‌ای سرقت بودند و هر بار به صورت چند نفره در سرقت‌های متفاوت شرکت می‌کردند.

قشقایی افزود: در ادامه بازجویی از سارقان، مشخص شد سرکردگی باند را یک سارق حرفه‌ای به نام «حسن» معروف به «حسن چریک» به همراه همسرش به نام «شیوا» برعهده دارند.

وی تصریح کرد: در ادامه پیگیری‌ها با انجام اقدامات اطلاعاتی، ماموران مخفیگاه دوم اعضای باند را در شهرک جانبازان اسلامشهر شناسایی و پس از محاصره کامل محل موردنظر، در یک عملیات غافلگیرانه 5 عضو دیگر این باند را دستگیر کردند.

سرپرست فرماندهی انتظامی اسلامشهر گفت: سارقان دستگیرشده به نام‌های «یوسف-ع» ، «علی-د» ، «عیسی-ج» ، «بهرام-م» و «ابراهیم-ع» در بازجویی‌ها اعتراف کردند، سرکرده باند و همسرش در مکان نامعلومی مخفی شدند و هیچ یک از اعضای باند از محل اختفایی آنها اطلاعی ندارند.

وی گفت: کارآگاهان تمامی محل‌ها و پاتوق‌های احتمالی متهمان فراری را تحت کنترل قرار دادند و سرانجام پس از چند روز تعقیب و مراقبت مخفیگاه آنها مورد شناسایی قرارگرفت و در یک عملیات پلیسی، ضمن دستگیری سرکرده باند و همسرش ، سه متهم دیگر به نام های « مهدی-ح» ، «احسان-ع» و «حسن-ی» که به صورت دسته جمعی در محل موردنظر در حال استعمال موادمخدر بودند، دستگیر شدند.

سرپرست فرماندهی انتظامی اسلامشهر با اشاره به اینکه در بازرسی از منزل متهمان، مقادیری موادمخدر از نوع شیشه و یک کارتن پایپ کشف و ضبط شد، خاطرنشان کرد: «حسن چریک» در بازجویی‌های کارآگاهان اعترف کرد که به اتفاق همسرش در خیابان‌ها و کوچه‌ها تردد داشته و پس از شناسایی سوژه‌های مناسب، همگی اعضای باند را در مخفیگاه جمع کرده و پس از طراحی نقشه سرقت، افراد دخیل در سرقت را مشخص و وظیفه هریک را تعیین کرده و در نهایت سرقت صورت می‌گرفت.

سرهنگ قشقایی با اشاره به اینکه تاکنون 27 فقره از سرقت‌های این باند شناسایی و با حضور مالباختگان، بازسازی صحنه شده است، گفت : تلاش برای کشف سرقت‌های احتمالی دیگر این افراد ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها