در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
مهرداد لاهوتی نمایند لنگرود در مجلس در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین با اشاره به موضوع استیضاح صادق خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی گفت: این استیضاح حتما در جلسه روز سه شنبه مجلس اعلام وصول خواهد شد و استیضاح کنندگان محکم بر مواضع خود باقی هستند.
وی با بیان اینکه روز گذشته سخنگوی وزارت جهاد کشاورزی مصاحبه ای داشته گفت: این مسئول وزارت جهادکشاورزی اعلام کرد که در جلسه روز چهارشنبه استیضاح کنندگان با وزیر ، 13 نفر از 14 نفر حاضر در جلسه از توضیحات وزیر قانع شدند در حالی که این مطالب کذب است و به همین دلیل طراحان استیضاح صبح امروز با علی لاریجانی دیدار کرده و پرینت مصاحبه را به لاریجانی نشان داده و تاکید کردند که این اظهارات کذل محض است.
طراح استیضاح وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: هیچیک از استیضاح کنندگان امضای خود را پس نگرفته و قرار است فردا نشستی میان طراحان استیضاح و وزیر برگزار شود تا اگر توضیحاتی در مورد محورهای استیضاح دارد به اطلاع استیضاح کنندگان برساند.
لاهوتی گفت:در جلسه فردا علاوه بر طراحان استیضاح و وزیر، محمدحسن ابوترابی فرد نایب رئیس اول مجلس نیز حضور خواهد داشت.
وی گفت: این جلسه صبح فردا در هیئت رئیسه مجلس برگزار خواهد شد.
استیضاح وزیر جهاد کشاورزی 2 خرداد در مجلس کلید خورد که دارای 26 امضا و 30 محور است.
یوسف اسدی - خبرنگار جام جم آنلاین
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: