خبرها را از زبان ایادی بشنوید

تورم ما را گول می‌زند

خب این هفته ایادی دوباره سراغ خبرها رفته تا شما هم خیلی از دنیا و حال و احوالش بی خبر نباشید.
کد خبر: ۳۴۵۸۹۲

مهر: نتایج یک تحقیق روی احساسات مردان در زمان تماشای فیلم نشان می‌دهد که فیلم‌های سرگرم‌کننده‌ای چون «تام و جری» و «ارباب حلقه‌ها» اشک مردان قرن 21 را در می‌آورد.

در حقیقت امسال فیلم کارتونی «داستان اسباب بازی 3» مردان را بسیار متاثر کرد. فیلم بازگشت پادشاه آخرین بخش از سه‌گانه «ارباب حلقه‌ها» محصول سال 2003 به کارگردانی پیتر جکسون در رتبه اول این نظرسنجی قرار گرفته است.

رتبه سوم این طبقه‌بندی به فیلم کارتونی بالا اختصاص یافت.در این مورد یکی دیگر از داوطلبان شجاع حاضر در این بررسی لب به اعتراف گشود و گفت: من با تمام خانواده‌ام به تماشای این فیلم رفتیم. تنها کسی که گریه نمی‌کرد، پدر زنم بود. به خاطر همین از آن زمان فکر می‌کنم که پدر زنم یک ربات است.

ایادی: آقا دستمال بدم خدمت تون؟

آقا: واسه چی؟

ایادی: آخه دیدم دارین ارباب حلقه‌ها را نگاه می‌کنید، گفتم یه وقت گریه تون می‌گیره... به هرحال ما مردها باید هوای همدیگه رو داشته باشیم.

آقا: چی میگی؟ من تا حالا واسه هیچی گریه نکردم. فهمیدی؟

ایادی: پس با خیال راحت بشینیم تام و جری ببینیم دیگه... سی‌دی این داستان اسباب بازی 3 هم اومده، اصلا یه وضعی...

آقا با بغض: من اون کارتون رو نمی‌بینم؟

ایادی: چی رو؟

آقا: تام وجری دیگه... نمی‌بینم...

ایادی: چرا آخه؟

آقا: تحمل ندارم. وقتی می‌بینم این موشه با یه وجب قد چه بلاهایی سر این گربه میاره... نه... نمی‌تونم...

ایادی: یعنی چی؟

آقا: یاد زندگی خودم می‌آفتم (هق هق گریه می‌کند)

ایادی: بیا داداش، بیا این جعبه دستمال کاغذی رو بگیر تو انگار خیلی وضعت خرابه...

مهر: وزارت بهداشت در نامه‌ای رسمی به یکی از زیرمجموعه‌های وزارت نفت اعلام کرد که اظهارنظر این وزارتخانه درخصوص کیفیت برخی برندهای آب معدنی صحیح نیست و بر همین اساس تولیدکنندگان آب‌های معدنی توقف تولید را تا اطلاع ثانوی به تعویق انداختند.

مدیرکل نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای رسمی به مدیران عامل شرکت‌های خدمات رفاهی نفت و شرکت ملی حفاری نوشت: با توجه به ضوابط این اداره کل، ویژگی‌های اندازه‌گیری شده در تشخیص کیفیت آب معدنی موثر نبوده و مورد ارزیابی قرار نمی‌گیرد.

ایادی: به به، به به می‌بینم که دیگه آلوده نیستید و همچنان به روند تولیدتون ادامه می‌دین.

آب معدنی: پس چی؟ کی گفته ما آلوده‌ایم؟ لیاقت تون همون آب نیترات‌دار تهرانه

ایادی: اون که بله...چه کنیم دیگه قدرتون رو نمی‌دونیم.

آب معدنی: اوهوم.

ایادی: خجالت بکش. حالا من هی هیچی نمی‌گم. انواع و اقسام انگل در شماها دارن به خوبی و خوشی زندگی می‌کنند بعد می‌گه ما آلوده نیستیم.

آب معدنی: بهتره با سند و مدرک حرف بزنی داداش.

ایادی: سند و مدرک؟ من بیچاره هر وقت آب معدنی می‌خورم، میرم بیمارستان زیر سرم، سند و مدرک می‌خوای؟

آب معدنی: عزیزم دستگاه گوارشی تو مشکل داره به ما چه؟

ایادی:‌ عجب رویی داره‌ها!

آب معدنی: برو همون نیترات‌ها رو بخور بعد که اکسیژن کم آوردی و خفه شدی بهت می‌گم...

خبرگزاری‌های مختلف طی هفته گذشته خبردادند که موج جدید افزایش قیمت برخی اقلام خوراکی در بازار آغاز شده است. ماه مبارک رمضان به دلیل شرایط خاصی که در مصرف انواع خوراکی‌ها ایجاد می‌کند، همیشه با افزایش تقاضا روبه‌رو می‌شود و این موضوع به کاهش عرضه و در نهایت گرانی اقلام مصرفی می‌انجامد. از جمله این اقلام گرانی حبوبات و رب گوجه فرنگی است.

ایادی: این غذا چرا زرده؟ مگه خورش قیمه زرد می‌شه؟

رستوران‌دار: حرف نزن بخور.

ایادی: یعنی چی؟ مهمون دعوت می‌کنی آب و زردچوبه جلوش بذاری؟

رستوران‌دار: خب از کجا بیارم برم لپه و گوجه فرنگی بخرم؟ مگه سر گنج نشستم.

ایادی: برادر من، مگه هر کی می‌خواد رب بریزه تو غذاش باید سر گنج بشینه؟

رستوران‌دار: پس چی؟ تازه در خونه هم بعید می‌دونم از این به بعد خورش قیمه گیرت بیاد،‌ بخور... بخور... که دیگه از این خبرها نیست.

ایادی: آقای رب، آقای لپه، توی این گرما مگه بیکارین هی میرین بالا میاین پایین، هر جا هستید بمونید دیگه، گرفتاری شدیم...

رب و لپه: به ما چه، به تورم بگو هی مارو گول می‌زنه میگه بیاین بریم بالا آب و هواش بهتره...

ایادی: ای هواااااااااااااار...

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها