در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش ایرنا ، جلسه معارفه بیمه دانا با حضور مسئولان سازمان بورس، سازمان خصوصی سازی، شرکت بورس و فعالان بازار سرمایه در هتل انقلاب تهران برگزار شد.
محمدرضا رستمی افزایش شفافیت در اطلاعات را عامل تاخیر در عرضه سهام بیمه دانا ذکر کرد و افزود: مسوولان بیمه دانا تمام شروط هیات پذیرش را احراز کردند تا به عنوان سومین شرکت بیمه ای وارد بازار سرمایه شود.
وی گفت: هدف گذاری هیات مدیره شرکت بورس در سال 89 ورود 12 شرکت جدید به بازار سرمایه است، که تاکنون سه شرکت در بورس پذیرش شده اند.
به گفته وی، پس از ورود بیمه دانا و پالایشگاه های نفت تبریز و بندرعباس ، پالایشگاه های اراک، آبادان، شیراز و کرمانشاه، بیمه پارسیان و بانک سرمایه وارد بورس خواهند شد.
وی از مسوولان بیمه دانا درخواست کرد که تکالیف خود را به خوبی در قبال سرمایه گذاران ایفا کنند و در بحث اطلاع رسانی و شفاف سازی، عملکرد قابل قبولی را از خود ارایه دهند.
بیمه دانا با سرمایه 10 میلیارد و 500 میلیون تومان روز دوشنبه هفته آینده وارد بازار سرمایه خواهد شد.
درآمد این شرکت از محل صدور بیمه نامه ها در سال 88 دو هزار و 967 میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 11 درصد افزایش داشته است.
خسارت پرداختی این شرکت در سال گذشته 1948 میلیارد ریال بوده که این مبلغ رشد 11 درصدی را نسبت به سال قبل نشان می دهد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: