در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش ایسنا، «ترودی تانت» 49 ساله که صاحب یک رستوران در نیویورک آمریکا است در مصاحبهای با روزنامه ایالتی نیویورک، توضیح داد: در روز «هات داگ خوری»، یک هات داگ ویژه را برای یکی از مشتریان خاص سرو کردم و او هم با کمال میل این مبلغ را پرداخت کرد.
این آشپز 49 ساله خاطرنشان کرد: من برای پخت این هات داگ از گوشت اردک، روغن گیاهی، کره گیاهی، خردل مخصوص و تند، پیاز و سس گوجه استفاده کرد.
همچنین در آخر برای بهتر جلوه دادن این هات داگ، آن را در ظرفی پر از چوب شور دودی قرار دادم.
این زن 49 ساله پیش از این هم رکوردار فروش گران ترین بستنی به مبلغ یکهزار دلار و هات چاکلت چهار گالنی به قیمتهای گزاف بوده است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم