در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین،سید کاظم دلخوش نماینده صومعه سرا در مجلس در حاشیه جلسه علنی امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به تجمع دو هفته پیش عدهای از افراد مقابل مجلس گفت: تعداد این تجمع کنندگان بین 150 تا 200 نفر بود و آنان هیچ ارتباطی به بسیح نداشتند چرا که بسیج دارای جایگاه حقیقی و حقوقی بوده و اگر عدهای بخواهند این افراد را به بسیج وصل کنند به بیراهه می روند.
وی افزود: این عده عوامل تعدادی از آقایان بودند که می خواستند در مجلس حرف خود را به کرسی بنشانند.
نماینده صومعه سرا با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر وحدت در جامعه گفت: باید از ولایت تبعیت کرد و کسانی که خود را مدافع ولایت میدانند باید به وحدت در جامعه توجه داشته باشند.
دلخوش تاکید کرد: مدارکی وجود دارد که برخی از نمایندگان با حضور در تجمع مقابل مجلس مرتکب تخلفاتی شدند و می خواهند بر این تخلفات خود سرپوش بگذارند که این هم قابل توجیه نیست.
وی با بیان اینکه بعد از تذکرش در صحن مجلس علیه تجمع کنندگان مقابل مجلس اسناد جعلی علیه اش در نمازجمعه توزیع شد و اس ام اس هایی علیه اش پخش شد،گفت:ما این افراد را می شناسیم که آنها ارتباطی با برخی از گروهک ها دارند و مدارکشان هم موجود است.
دلخوش تاکید کرد؛من از روز اول انقلاب یک فرد انقلابی و بسیجی بودم و در جبهه ها حضور داشته و خانواده من نیز انقلابی بودند.
وی گفت:از آن عده از افرادی که علیه اینجانب فرافکنی کرده و توهین کرده اند به مراجع قضایی شکایت کردم.
یوسف اسدی - خبرنگار جام جم آنلاین
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: