حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین،نمایندگان مجلس در ادامه برنامه امروز چهارشنبه خود با حضور در بهشت زهرا بر سر مزار شهدا حضور یافته و با ذکر فاتحه ای یاد و خاطره شهدا را گرامی داشتند.
نمایندگان مجلس در این مراسم بر سر مزار شهدای هفتم تیر 1360 که در انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی توسط منافقین به شهادت رسیدند و همچنین شهدای هشتم شهریور 1360 که در فاجعه دفتر نخست وزیری به دست منافقین به شهادت رسیدند ، حاضر شده و فاتحهای قرائت کردند.
لاریجانی، اعضای هیئت رئیسه مجلس و نمایندگان بر سر مزار دکتر محمدجواد باهنر نخست وزیر شهید و محمدعلی رجایی رئیس جمهور وقت ایران که در فاجعه نخست وزیری هشتم شهریور 1360 به شهادت رسیدند و همچنین بر سر مزار شهید بهشتی که در هفتم تیر سال 1360 به شهادت رسید حضور یافتند و فاتحهای نثار این شهدای گرانقدر کردند..
یوسف اسدی - خبرنگار جام جم آنلاین
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....