جعفر پناهی آزاد شد

جعفر پناهی به دستور باز‌پرس و تائید دادستان عمومی و انقلاب تهران، با تودیع وثیقه از زندان آزاد شد.
کد خبر: ۳۲۹۹۴۰

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی ‌دادسرای عمومی و انقلاب تهران، جعفر پناهی فیلم ساز، با تودیع 200 میلیون تومان وثیقه امروز سه‌شنبه از زندان اوین آزاد شد.

‌همچنین در پی تکمیل تحقیقات، پرونده اتهامی متهم یاد شده با صدور کیفر‌خواست به دادگاه انقلاب اسلامی تهران ارسال خواهد شد.


در همین زمینه، دادستان تهران نیز درباره دستگیری جعفر پناهی گفته است که وی در مظان ارتکاب برخی جرایم بوده که در پی گزارش‌های رسیده، به دستور قاضی پرونده دستگیر شده و تحقیقات درباره وی در حال انجام است.
.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، در حالی که پسر جعفر پناهی در گفت‌وگو با رسانه‌های ضد انقلاب اعلام کرده که در منزل آنها مهمانی برپا بوده، اطلاعات رسیده از منابع آگاه از جزییات جدیدی حکایت دارد.

جعفر پناهی فیلم ساز در مراسمی که در خانه‌اش بر پا بود، به اتهام تهیه فیلمی علیه نظام و با هوشیاری دستگاه‌های امنیتی دستگیر شد.

محل زندگی جعفر پناهی از مدت‌ها پیش از انتخابات و به ویژه پس از 22 خرداد امسال به محل ساخت فیلم علیه نظام در راستای کمک به اهداف جریانی خاص تبدیل شده و وی و همکارانش هنگام دستگیری، با هماهنگی بیگانگان و مخالفان نظام در حال ساخت فیلمی علیه نظام بوده و همه دستگیرشدگان (از جمله نزدیکانش) که با حکم قضایی صورت گرفته، همگی از عوامل تهیه فیلم بوده‌اند.

این فیلم که آقای پناهی و دوستان سرگرم ساختن آن بودند، قرار بوده برای پخش به خارج از کشور فرستاده شود.

در همین زمینه، دادستان تهران نیز درباره دستگیری جعفر پناهی گفته بود که وی در مظان ارتکاب برخی جرایم بوده که در پی گزارش‌های رسیده، به دستور قاضی پرونده دستگیر شده و تحقیقات درباره وی در حال انجام است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها