در مقابل آتش‌سوزی و زلزله

بازار تبریز بیمه شد

دبیر ستاد ثبت جهانی بازار تاریخی تبریز، همزمان با هفته میراث فرهنگی ، از انعقاد تفاهم نامه با بیمه ایران برای بیمه شدن تمام واحدهای بازار تبریز در مقابل آتش سوزی و زلزله خبر داد.
کد خبر: ۳۲۹۴۴۷

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، تراب محمدی ضمن بیان این مطلب گفت: با توجه به گستردگی و اهمیتی که بازار برای مردم دارد، تمام تلاش خود را برای حفظ این مجموعه از خطرات احتمالی انجام خواهیم داد تا کسبه و مردم با خیال آسوده، به فعالیت و آمد و شد در آن بپردازند.

محمدی به حادثه آتش سوزی سال گذشته در سرای ایکی قاپیلار اشاره نمود و افزود: این حادثه هر چند ابعاد گسترده تری نیافت، اما موجب شد تا تمهیدات جدی تری برای رفع مشکلات احتمالی اندیشیده شود و بیمه نمودن یکی از بهترین راهکارهای رفع مسائل و مشکلات ناشی از بروز خطرات است.

به گفته رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، بیمه ایران با توجه به فعالیتی که از گذشته در حوزه بازار تبریز داشته است، و با ارائه تسهیلات مناسب برای بازاریان، حجره ها و مغازه ها و واحدهای این مجموعه را بیمه می نماید.

در ادامه این جلسه، ناظمی مدیرکل بیمه ایران در استان ضمن برشمردن منافع بیمه بودن بخش های مختلف بازار، با اشاره به حادثه سرای ایکی قاپلی گفت: خسارت تعدادی از واحدهای این بخش بازار که تحت پوشش بیمه بودند، در کمتر از 48 ساعت پرداخت شد و این کسبه با کمترین مشکلی مواجه نشدند.

ناظمی افزود: انعقاد این تفاهم نامه با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی نشان دهنده اهمیتی است که بازار تبریز برای مردم و مسئولین دارد و بیمه ایران نیز تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا دغدغه های موجود را مرتفع نماید.

انعقاد این تفاهم نامه میان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی و نماینده بیمه ایران در استان، با در نظر گرفتن تسهیلات و تخفیف های ویژه برای کسبه و بازاریان بازار تاریخی تبریز، گامی مهم در ایجاد امنیت خاطر برای این قشر زحمت کش و از مسائل مهم در راستای جهانی شدن بازار تبریز است که جلسه آن در تیرماه سال جاری برگزار خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها