ماموریت جنگ نه صلح

این یک معادله شناخته شده و آشکار است که هرگاه رژیم صهیونیستی تصمیم به جنگی جدید در منطقه بگیرد، از پیش جواز انجام آن را از آمریکا دریافت کرده است.
کد خبر: ۳۲۳۸۰۱

حمایت‌های همیشگی و پایدار آمریکا از سیاست‌های جنگ‌طلبانه این رژیم تحت عنوان ضرورت حفظ امنیت اسرائیل خود گواهی براین مساله است و نشان می‌دهد که اگر این حمایت‌های بی‌شائبه نباشد، امکان وقوع این جنگ‌ها نیز ضعیف‌تر است.

معادله‌های استراتژیک در منطقه عربی ما تغییر کرده است. در گذشته اسرائیل زمانی تهدید به جنگ می‌کرد که از این‌سو، یا آن‌سو هدف حملات موشکی قرار می‌گرفت ، اما اکنون تهدید‌هایش علیه سوریه مبنی بر بازگرداندن این کشور به عصر حجر،  تنها به بهانه انتقال موشک به حزب‌الله لبنان توسط این کشور مطرح شده است.

عجیب‌تر این که آمریکا به عنوان بزرگ‌ترین کشور جهان، از اسرائیل در این موضع رعب‌انگیز حمایت می‌کند و آماده است تا به اسرائیل برای حمله ‌جدید به سوریه و لبنان چراغ سبز نشان دهد. حمایت سوریه از حزب‌الله، مربوط به این زمان نیست که کشف آن همچون کشف ارشمیدس مستحق این همه هیاهو و جنجال باشد. آنچه که جدید است، موضعگیری تحریک آمیز آمریکا و اسرائیل علیه سوریه و بهانه‌جویی‌های آنان برای حمله‌ای جدید یا اعمال فشار علیه این کشور برای انجام مذاکرات براساس شرط‌های اسرائیل است.

احساس تلخی است وقتی که می‌بینیم سوریه به تنهایی با چنین موضع تروریستی آمریکا و اسرائیل روبه‌رو شده، بدون آن‌که ولو به صورت شفاهی دوستان عربش با آن ابراز همدردی کنند. ما حتی یک پیام همبستگی از سوی مصر، عربستان، سودان یا لیبی برای سوریه نخوانده و نشنیده‌ایم و بدتر از آن، این که عمرو موسی، دبیرکل اتحادیه عرب، ترجیح داده برای ایجاد راهکاری جهت خروج از بحران جنگ داخلی، به سومالی برود.

در چنین شرایطی ما چگونه می‌توانیم از او که راضی به خشمگین کردن همپیمانان آمریکا در منطقه نیست، چنین توقعی داشته باشیم. آمدن جورج میچل، فرستاده ویژه آمریکا به اراضی اشغالی و افزایش حرف و حدیث‌ها مربوط به قرارداد آمریکا برای احیای مذاکرات صلح فلسطین ـ اسرائیل و در مقابل افزایش موضع افراطی در قبال سوریه و حزب‌الله، موجب می‌شود که ما دست‌هایمان را بر قلبمان بگذاریم، زیرا این سفر در سایه تداوم شهرک‌سازی‌های اسرائیل در قدس و عدم پاسخگویی نتانیاهو به درخواست‌های آمریکا، هشدار شومی است که می‌تواند یکی از مقدمات جنگ علیه سوریه، لبنان و غزه باشد.

اسرائیل هرگز موفق به بازگرداندن سوریه به عصر حجر نمی‌شود و نمی‌تواند ولو با برتری نظامی‌اش، مقاومت در لبنان و غزه را به زانو در آورد. سوریه و گروه‌های مقاومت در لبنان و غزه گزینه جنگ را انتخاب نمی‌کنند و هیچ‌گونه اقدام تحریک‌آمیزی علیه اسرائیل و آمریکا انجام نمی‌دهند، اما اگر اسرائیل و آمریکاخواهان جنگ هستند، دفاع از خویش حق قانونی سوریه و لبنان بر اساس پیمان‌ها، ادیان و قوانین الهی است. ‌‌

 القدس العربی - ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها