مرزهای موقت یعنی چه؟

جرج میچل نماینده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه در حالی راهی منطقه شد که در دیدارهای خود با مقامات رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان از طرح جدید تشکیلات دولت فلسطینی در مرزهای موقت خبر داد.
کد خبر: ۳۲۳۶۸۶

 

براساس این طرح بخشهایی از کرانه باختری به فلسطینی‌ها واگذار می‌شود و در ازای آن مسائلی چون قدس و حق بازگشت آوارگان فلسطینی و آزادی اراضی 1967 نادیده گرفته می‌شود. هرچند که آمریکایی‌ها این طرح را راه حل فلسطین عنوان و صهیونیستها نیز از آن استقبال کرده‌اند اما در عمل این طرح برابر با تحقق اهداف صهیونیستها و حذف تمام خواسته‌های فلسطینی‌ها است چرا که اولا براساس طرح مرزهای موقت، مساله قدس، حق بازگشت آوارگان فلسطینی و آزادی اراضی 1967 کاملا حذف و عملا مجوز برای صهیونیستها جهت اشغال این مناطق و اخراج فلسطینی‌ها هموار می‌شود. به عبارتی این طرح برابر با اشغال کامل قدس و اجرای شهرک سازی است که نتیجه نهایی آن نیز حذف کامل سرزمین فلسطین است.

 ثانیا پذیرش دولت موقت یعنی چشم پوشی از کشور فلسطین و به رسمیت شناخت رژیم صهیونیستی. این اقدام یعنی پایان دادن به مقاومت و آرمانهای ملت فلسطین که عملا خواست صهیونیستها است.

ثالثا، براساس طرح صهیونیستها، دولت موقت، دولتی است که براساس آن فلسطینی‌ به ایالتی مبدل می‌شوند که حق داشتن نیروی نظامی را نداشته و امنیت زمین، هوا و دریا بر عهده صهیونیستها است. همچنین این دولت حق مراودات خارجی را ندارد و حتی در حوزه اقتصادی باید تابع این رژیم باشد.

 رابعا تشکیل دولت موقت برابر با انحراف افکار عمومی از تحولات غزه و بیش از 4 میلیون آواره فلسطینی است که عملا خدمت به رژیم صهیونیستی می‌باشد.

 خامسا تعیین مرزهای موقت یعنی تثبیت اشغالگری صهیونیستها که عملا بازپس دهی اراضی فلسطینی‌ها را ابطال می‌سازد. نکته اساسی آنکه در این روند دو اصل به رسمیت شناخته شدن رژیم صهیونیستی از سوی کشورهای عربی و نیز حضور نیروهای خارجی به بهانه حفظ مرزها است که عملا به اعمال فشار بر فلسطینی‌ها و مقاومت منجر می‌شود. صهیونیستها به نحوی به دنبال حضور نیروهای خارجی در فلسطین برای تبدیل جنگ فلسطینی- صهیونیستی به جنگ فلسطینی با نیروهای خارجی هستند که در لوای مرزهای موقت صورت می‌گیرد.

 در مجموع ادعای تشکیل دولت مستقل فلسطینی در مرزهای موقت توطئه‌ای دیگر برای حذف حقوق فلسطینی‌ها است که در لوای اظهاراتی به اصطلاح صلح طلبانه مطرح شده است. نکته قابل توجه آنکه صهیونیستها با ارائه چنین طرح‌هایی غیرقابل پذیرش سعی دارند تا در کنار بیان چهره به اصطلاح صلح طلب خود، به توجیه ادامه اشغالگری‌اشان بپردازند چنانکه درگذشته نیز طرح‌هایی غیرقابل اجرا را مطرح کرده‌اند که با حمایت آمریکا عملا به نقض گسترده حقوق فلسطینی‌ها منجر شده است.

قاسم غفوری-جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها