«گردآفرید و فرامرز» در رادیو

«گردآفرید و فرامرز» داستان این هفته قصه شب از مجموعه «دور اما نزدیک» در رادیو تهران است. این نمایش طنز یک مجموعه 6 قسمتی از سری«دور اما نزدیک» است که طی هفته‌های گذشته از شبکه رادیویی تهران پخش شده است و این هفته شنوندگان خود را مهمان ماجرای جدیدی می‌کند.
کد خبر: ۳۲۲۳۴۷

دو جوان به نام‌های «گردآفرید» و «فرامرز» مواد اعتیادآور امروزی مصرف می‌کنند و به همین دلیل برای رهایی از اعتیاد، هر یک به طور مجزا به مرکز بازپروری معتادان می‌روند. آنها که بر حسب اتفاق با یکدیگر آشنا شده و این آشنایی منجر به بحث و جدل بین این دو جوان می‌شود تا جایی که تصمیم می‌گیرند با یکدیگر ازدواج کنند. داستان این مجموعه توسط نسیم خراشادی‌زاده به رشته تحریر درآمده؛ رضا عمرانی، کارگردان و ندا هنگامی، سردبیر این نمایش رادیویی هستند.

«گردآفرید و فرامرز» با نگاهی طنزآمیز، به یکی از ناهنجاری‌های اجتماعی یعنی اعتیاد پرداخته و در 6 قسمت 30 دقیقه‌ای برای قصه شب رادیو تهران تنظیم و ضبط شده است. ماهداد توکلی، تهیه‌کننده نمایش بوده و رضا طاهری، صدابرداری آن را برعهده داشته است.

پایان آهنگ

نمایش «پایان آهنگ» بر مبنای داستانی از ویلی هال نیز این هفته برای پخش در برنامه از رمان تا نمایش آماده شده است.

گروه هفت‌نفره‌ای از نظامیان انگلیسی در جنگل‌های مالایا هنگام بازگشت به هنگ خود، در کلبه‌ای متروکه مستقر می‌شوند، در حالی که ارتباط مخابراتی آنها دچار اختلال شده و امکان بازگشت آنها به هنگشان ناممکن است. این نمایش رادیویی توسط جواد پیشگر تنظیم و کارگردانی شده که شهریار کرمی، فرشاد آذرنیا و علی حاجی‌نوروزی به ترتیب در مقام تهیه‌کننده، افکتور و صدابرداران آن حضور داشته‌اند.

مجید حمزه، حبیب بختیاری، مهدی نمینی‌مقدم، امیر جوشقانی، محمدحسین مجدزاده، بهرام سروری‌نژاد، محمد آقامحمدی و عباس توفیقی بازیگرانی هستند که در این نمایش رادیویی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

دایی برزو

شبکه رادیو ایران هم نمایش طنز «دایی برزو» را این هفته پخش می‌کند. «دایی برزو» مردی 60 ساله است که علاقه فراوانی برای کمک به دیگران دارد، اما از آنجا که او بسیار ساده‌لوح است، کمک به دیگران تبدیل به خرابکاری و خلق اتفاقات خنده‌دار می‌شود. در طنز «دایی برزو» بازیگرانی چون: سیامک صفری، فریدون محرابی، باقر کریم‌پور، فریبا طاهری، نازنین مهیمنی، مینو جبارزاده، محمد آقامحمدی، امیر بختیاری، محمد پورحسن، عباس توفیقی، اسماعیل بختیاری، محمد یگانه، صفا آقاجانی، سهیلا تیلاوی، نگین خواجه‌نصیر و نورالدین جوادیان حضور دارند.

خسرو فرخزادی نمایش را در 5 قسمت 30 دقیقه‌ای کارگردانی کرده و مهدی شرفی، سردبیر آن است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها