قطبی:

دیگر قول قهرمانی نمی‌دهم

پس از آن که حاشیه‌های فوتبال با حضور علی سعیدلو در ساختمان فدراسیون فوتبال تا حد قابل ملاحظه‌ای از میان رفت، اولین نشست رسانه‌ای رئیس فدراسیون فوتبال و سرمربی تیم ملی به محلی برای پیمان بستن دوباره علی کفاشیان با افشین قطبی و اعلام حمایت رسمی از او تا پایان جام ملت‌های آسیا مبدل شد. در این نشست که بیش از 2 ساعت به طول انجامید، با وجود طرح سوالات حاشیه‌ای پرشمار، فضای آرامی حکمفرما بود که البته دلیلش بی‌ارتباط با آشتی‌کنان روز دوشنبه اهالی فدراسیون نبود. قطبی که در این نشست مطبوعاتی در کانون توجه خبرنگاران قرار داشت، با وجود تعریف و تمجید از مدیریت کفاشیان در فدراسیون فوتبال، ناراحتی‌اش را از اقدام اخیر فدراسیون در مذاکره با مربیان خارجی ابراز کرد و گفت: واقعیت این است که من از به وجود آمدن بحث‌هایی با مربیان خارجی ناراحت شدم و هنوز هم نمی‌دانم دلیل این کار فدراسیون چیست. تیم ایران با اختلاف 5 امتیاز از تیم‌های دیگر به مرحله بعدی صعود کرد و در هفت بازی گذشته هم نتایج خوبی بدست آورد. این نتایج با کمترین زمان برگزاری اردوها حاصل شد.
کد خبر: ۳۲۱۶۸۶

به همین خاطر من درک نمی‌کنم که واقعا چه انتظاری از تیم ملی وجود دارد.قطبی که همواره به علاقه‌اش به مردم ایران و پیشرفت فوتبال کشور تاکید دارد، دلیل صبوری‌هایش در قبال اتفاقات اخیر را همین مساله عنوان ‌کرد‌ و در پاسخ به این سوال که چرا با این وجود استعفایش را اعلام نکرد، گفت: من هیچ گاه به استعفا فکر نکرده‌ام چون معتقدم باید در موقعیت‌های سخت به کشور خدمت کرد. به همین خاطر در روزهایی که بحث ورود مربیان خارجی به جای من مطرح بود سکوت کردم و فکر می‌کنم این سکوت حرفه‌ای بود، چون احساس کردم به اندازه کافی حاشیه‌ها و نظرات مختلف وجود دارد.

قطبی در پاسخ به این سوال که چه تضمینی برای موفقیت تیم ملی در جام ملت‌ها وجود دارد، گفت: جذابیت فوتبال به این است که نمی‌توان آینده آن را پیش‌بینی کرد. تنها چیزی که در این زمینه مهم است استفاده از تمام ابزار برای رسیدن به موفقیت است. من آنقدر به توانایی‌های فوتبال ایران اعتقاد دارد که معتقدم اگر انرژی و فضای مثبتی در این تیم داشته باشیم، می‌توانیم بهترین تیم ایران را روانه جام ملت‌ها کنیم. من دیگر برای قهرمانی تیم ایران در مسابقه‌های مختلف، قولی نمی‌دهم و این کار را خیلی سخت می‌دانم، اما از قهرمانی به عنوان هدف تیم ملی یاد کرده و قول می‌دهم تمام تلاش و انرژی‌مان را برای این کار بگذاریم.

کفاشیان: در قرارداد دایی ضعیف عمل کردیم

رئیس فدراسیون فوتبال اعتراف کرد، در زمینه عقد قرارداد با سرمربی سابق تیم ملی ضعیف عمل کرده است. کفاشیان که در برنامه دوشنبه 90، از سوی علی دایی به دروغگویی متهم شده بود، در نشست مطبوعاتی روز گذشته خود درواکنش به این اظهارنظر گفت: واقعیت این است که برای رفتن دایی از تیم ملی یک نفر تصمیم نگرفت که به دروغگویی متهم شود. هفت، هشت نفر از مسوولان فدراسیون بازی با عربستان را دیدند و شاهد تصمیمات بودند و اکنون همه آنها می‌توانند دراین باره شهادت دهند. بهتر است در این زمینه به کسی تهمت نزنیم. من به هیچ وجه نمی‌توانم دروغ بگویم و مطمئنم اگر چنین کنم واقعیت خودش را نشان می‌دهد و مردم قضاوت خوبی در این‌باره نشان می‌دهند.

کفاشیان در عین حال ایرادهای وارده به قرارداد علی دایی را پذیرفت و افزود:« متاسفانه شرایطی برای فسخ قرارداد دایی از طرف فدراسیون فوتبال وجود نداشت و همین مساله باعث شده که او الان از فدراسیون اعاده طلب ‌کند. این در شرایطی است که تمام حق و حقوق دایی در قبال کارکردش در تیم ملی پرداخت شده و تیم هم به جام جهانی نرفته است.»ظاهرا پولی که دایی از فدراسیون طلب کرده بابت ادامه قراردادش از فردای روز بازی با عربستان که برکنار شد تا یک روز قبل از عقد قرارداد با پرسپولیس است. کفاشیان هم این موضوع را تایید کرد و بدون آن‌که از رقم اصلی بدهی فدراسیون به دایی حرفی بزند، گفت: «بابت شکایت دایی باید به اندازه 9 ماه از قرارداد سال گذشته‌اش پرداخت کنیم.» در هر صورت رئیس فدراسیون فوتبال روز گذشته قطبی را بهترین فرد برای مربیگری تیم ملی خطاب و حمایت رسمی خود و دیگر اهالی فدراسیون از او را تا پایان جام ملت‌های آسیا اعلام کرد.

رضا پورعالی / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها