به گزارش واحد مرکزی خبر، این گزارش همچنین بیانگر رشد متوسط سالانه به ترتیب برای گروه وانت 10/6 درصد، اتوبوس و مینیبوس 6/9 درصد و کامیون و کامیونت 7/6 درصد است.
امیرحسین قناتی مدیرعامل شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران درباره کاهش میزان آلایندگی خودروها گفت: آزمونهای مرتبط روی خودروها از سال 1379 آغاز شد و تا پایان سال 1388 بیش از 8000 خودروی نمونه مورد آزمون قرار گرفتهاند و نتایج نشان از کاهش سرانه آلاینده منواکسید کربن از مقدار 15 گرم بر کیلومتر در سال 1378 به حدود 9 گرم بر کیلومتر درسال 1381، 7 گرم بر کیلومتر در سال 1382، بیش از یک گرم بر کیلومتر در سال 1384 و 1/1 گرم در سال 1388 دارد.
به گفته قناتی، در این حوزه همچنین اعمال مقررات موجب دستیابی بیش از 85درصد خودروهای سنگین دیزلی به استانداردهای یورو 2 و یورو 3 شده است. ضمن آنکه تبعیت از استانداردهای آلایندگی؛ حذف سرب از بنزین، توقف تولید خودروهای آلاینده، اجرای استاندارد آلایندگی موتورسیکلتها و پیگیری و نظارت مستمر بر وضعیت آلایندگی خودروهای تولیدی را در پی داشته است.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد