در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
180 نفر از سرنشینان این کشتی آلمانی در اقامت یـک روزه خـود در کیش از مناطق تـاریخـی و گردشگری این جزیره همچون شهر باستانی حریره ، شهر زیـرزمینی کـاریز ، مجموعه تفریحی درخـت سبز و مسجد جـامع خـاتم الانبیاء بازدید و80 نفر از آنان نیز برای دیـدن آثـار تـاریخی اصفهان سـاعت 8 صبح امروز کیش را بـه مقصد اصفهان و سپس شیراز و بوشهر ترک کردند .
کشتی کریستف کلمب پس از توقف یک روزه در کیش به سمت بندر بوشهر و سپس بحرین و ابـوظبی می رود و در ادامه سفر خود از دبی عازم فرانسه خواهد شد .
گـردشگران آلمانی پس از ورود به خاک ایران بـا ابـراز خـرسندی از حضور در ایران در خصوص تمدن کهن این سرزمین گفتند : در بـرنـامه های تلویـزیونی آلمـان درباره قـدمت فرهنگ ایرانیان مطالب زیادی دیده بودیم و مشتاق شدیم که به این کشور سفر کنیم .
دیـروز نیز یک فروند کشتی بین المللی گردشگری کروز بـا 225 گـردشگر در بندرشهید بـاهنر بندرعبـاس پهلـو گرفت .
این چهارمین کشتی گردشگری است که در 37 روز گذشته وارد این بندر شده است .
مدیر بندر شهید باهنر بندرعباس گفت: 882 نفر از هزار و 45 مسافر و گردشگر این کشتی ها با ملیت کشورهای استرالیا ، بلژیک ، کـانادا ، کـرواسی ، فرانسه ، هنگ کنک ، ایلند ، ایتـالیا ، مکزیک ، هلند ، نـروژ ، پـرو ، فلیپین ، لهستان ، عربستان، اسپانیا ، سوئد ، سوئیس ، تایلند ، انگلیس ، امریکا ، ونزئلا ، از بندرعباس،شیراز ، اصفهان وتهران دیدن کردند .
امینی بـه افـزایش تقاضا برای ورود این کشتی ها به خلیج فارس و بنادر ایران اشاره کرد وافـزود : کشتی های بین المللی گـردشگری کـروز کشتی هایی هستند که مسافرانی را از همه ملیتهای جهان به بنادر گردشگری دنیا جابجا می کنند .
واحد مرکزی خبر
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: