دایملر و رنو - نیسان همکاری می‌کنند

شرکت های اتومبیل سازی رنو- نیسان و دایملر آلمان پیمان‌نامه‌ همکاری امضا کردند. سود کوتاه‌مدت در پروژه‌های مشخص، تعویض قطعات، مطالعه بر روی مدل‌های جدید و تولیداتومبیل های کم‌‌مصرف و برقی، از جمله اهداف این همکاری خواهند بود.
کد خبر: ۳۲۰۱۱۹

دایملرتولیدکننده‌ مرسدس بنز در آلمان و شرکت رنو- نیسان برای افزایش قدرت رقابت، به ویژه در زمینه‌ تولید اتومبیل‌ها و موتورهای کوچک و سبز، با هم همکاری می‌کنند. همکاری این شرکت‌ها برای تولید محصولات و پیش‌برد پروژه‌های مشخصی برنامه‌ریزی شده است. از آن جمله می‌توان به پروژه‌ اسمارت (Smart) جدید دو نفره (fortwo)، اسمارت چهارسرنشین و رنو "Twingo" اشاره کرد.

این مدل ها قرار است بر اساس طرحی مشترک بازسازی شوند. هر مدل بنا بر نوع طراحی متفاوت با مدل دیگر است و البته طراحی به گونه‌ای خواهد بود که هویت مدل‌ها مخدوش نشود. طراحی مشترک مدل جدید برای سال 2013 پیش‌بینی شده است. اتومبیل های جدید با موتورهای الکتریکی نیز عرضه خواهند شد.

اتومبیل های جدید، مانند اسمارت  موتور و دیفرانسیل‌عقب خواهند بود. اسمارت اتومبیلی 3 سیلندر و ساخت مرسدس بنز است که مدل دو سرنشین آن اکنون از سوی این شرکت تولید می‌شود. اما قیمت بالای این اتومبیل مانع موفقیت آن در بازار اتومبیل‌های سواری کوچک شده است.

همکاری در زمینه‌ ساخت موتور

تولید موتورهای تا حد ممکن کم‌مصرف دیزل و بنزینی در کانون همکاری‌های رنو- نیسان و دایملر قرار دارد. رنو- نیسان در این همکاری موتورهای 3 و 4 سیلندر خود را به بنز می‌دهد و دایملر این موتورها را با مختصات و ویژگی‌های خاص اتومبیل بنز بهسازی می‌کند. بدین ترتیب بنز طراحی اولیه‌ای برای ساخت موتور‌های کوچک در آینده خواهد داشت، موتورهای رنو- نیسان نیز بدین ترتیب بهسازی می‌شوند.

دایملر در عین حال، موتورهای بنزینی و دیزل 4 و 6 سیلندر خود را در اختیار "Infiniti" قرار می‌دهد. "Infiniti" بخشی از خط تولید کارخانه نیسان ژاپن است که اتومبیل های لوکس تولید می‌کند.

همکاری در عرصه‌ تولید اتومبیل‌های باری سبک

بنزاتومبیل وَن جدیدی را از سال 2012 با طراحی کاملا متفاوت و با اهداف تجاری تولید خواهد کرد. طراحی پایه‌ این اتومبیل باری شهری محصول رنو خواهد بود و در فرانسه تولید می‌شود.

برای پیشی‌گرفتن از رقیبان در عرصه‌ اتومبیل های نیمه‌سنگین، قطعات مشخصی از سیستم موتور این اتومبیل ها بین دایملر و رنو - نیسان عوض می‌شوند. از آن جمله می‌توان به موتور دیزلی کوچک به‌همراه گیربکس‌های مختلف اشاره کرد که دایملر از رنو- نیسان برای یکی از مدل‌های ون خود می‌گیرد.

شراکت در دارایی

دایملر، رنو و نیسان در3.1 درصد از دارایی‌های یکدیگر نیز شریک می‌شوند. دایملر 3.1 درصد از سهام تازه‌فروخته‌شده‌ رنو و3.1 درصد از سهام موجود نیسان را (از رنو) دریافت می‌کند. رنو- نیسان نیز همین مقدار سهام دایملر را صاحب می‌شوند. (هر کدام 1.55 درصد). کمیته‌ همکاری‌های "دایملر- رنو - نیسان" را نیز کارلوس گوسن، مدیر اجرایی رنو- نیسان، و دیتر تسچه، مدیر عامل بنز اداره خواهند کرد.

تعویض فن‌آوری و قطعات "Infiniti" و مرسدس بنز، همکاری منطقه‌ای دایملر، "Infiniti" و نیسان در آمریکا، چین یا ژاپن، مطالعه بر روی اتومبیل های الکتریکی و باتری این اتومبیل ها، از اهدافی هستند که به گفته‌ مقام‌های سه شرکت یادشده در افق درازمدت همکاری‌های دو طرف قرار دارند.

دویچه وله

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها