تهران در آرامش

چهارشنبه سوری امسال در تهران صرف نظر از برخی از حوادث حاشیه ای بهتر از سال گذشته بوده و هم اکنون تهران در آرامش کامل بسر می برد.
کد خبر: ۳۱۷۴۹۸

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین از سطح شهر تهران هم اکنون میادین اصلی تهران همچون میدان هفتم تیر ، میدان انقلاب ، میدان ولی عصر ، میدان محسنی و همچنین دیگر میادین در آرامش کامل است و برخلاف سال های گذشته که در سطح خیابان ها و میادین به مناسبت چهارشنبه سوری آتش روشن می کردند و با انداختن مواد منفجره صداهای انفجار مهیب در خیابان های اصلی تهران و میادین آرامش مردم را به هم می زد امسال با هوشیاری مسئولین تا حد زیادی از اینگونه اقدامات جلوگیری شده و هم اکنون براساس مشاهدات خبرنگار ما ، تهران در آرامش کامل است.

اگر چه صدای مواد محترقه بعضا به گوش می رسد اما چهارشنبه سوری امسال صرفا در حد شنیدن همین صداها بوده و در خیابان ها و میادین اصلی تهران نظم عبور و مرور برقرار است و هیچگونه مشکل خاصی در سطح شهر وجود ندارد.

مامورین نیروی انتظامی به منظور جلوگیری از هرگونه بی نظمی در برخی از خیابان ها و میادین حضور دارند.

آمارها از کاهش چشمگیر حوادث در چهارشنبه سوری امسال حکایت دارد که اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.

یوسف اسدی – خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها