چهره خبرساز هفته

معلم گیتار در تهران

میثم اسماعیلی: شهریور سال 82 در محوطه باز کاخ نیاوران «خوان مارتین» شگفت‌زده از استقبال ایرانی‌ها از نوازندگی‌اش تنها و تنها به مخاطبانش تعظیم کرد و قول داد دوباره به ایران باز گردد. قولی که البته خیلی‌ها آن را پای تعارفات روی سن گذاشتند اما هفته گذشته نوازنده مشهور گیتار برای دومین‌بار پا به تهران گذاشت تا قول 6 سال گذشته‌اش را عملی کرده باشد.
کد خبر: ۳۱۵۳۷۳

حضور خوان مارتین در جشنواره موسیقی فجر می‌تواند شور و هیجان زیادی به جشنواره امسال بدهد اما این حضور با توجه به تجربه خبر حضور «پیتر بروک» در جشنواره تئاتر فجر و حواشی پیرامون آن بدون سر و صدا برگزار شد.

تنها وقتی پای خوان مارتین به تهران رسید، خبرگزاری‌ها و رسانه‌های ایران از حضور او در جشنواره بیست ‌و پنجم موسیقی فجر خبر دادند.

در ایران فلامنکو و روش تدریس آن با نام خوان مارتین عجین شده است. او یکی از برترین مدرسان گیتارفلامنکو است که سهم عمده‌ای در فراگیر شدن و اشاعه این سبک در جهان داشته هرچند در دنیای فلامنکو نوازنده‌ای برجسته به حساب نمی‌آید اما همه او را به عنوان یکی از بهترین‌ها در تدریس می‌شناسند.

خوان مارتین نوازندگی را از اندلس جایی که هنوز در مالاگا (از توابع آن) سکونت دارد با اعتقاد و پایبندی به سنت‌های کهن فلامنکو را آغاز کرد اما بعد از گذشت مدتی برای ارتقا خود در نوازندگی به مادرید رفت و از تجربیات نوازنده مشهور و به نام فلامنکو «نینو ریکاردو» استفاده کرد و در همانجا بود که با «پاکو دلوسیا» نیز ارتباط پیدا کرد.

مارتین، اولین نوازنده فلامنکو است که اثری را با ارکستر سمفونیک ضبط کرده و تک‌آهنگ‌های ساخته شده او در بسیاری از جشنواره‌های موسیقی برنده جوایز بزرگ موسیقی در این سبک شده است. تا به حال 14 آلبوم از او منتشر شده و حتی کتاب آموزش گیتار او در ایران به چاپ هفتم رسیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها