دستگیری دزد آتش‌افروز

گروه حوادث: جوان سارقی که به علت آتش‌زدن چند دستگاه خودرو و یک خانه در یزد تحت تعقیب قرار داشت، دستگیر شد. سلیمانی‌فرد، دادیار شعبه 6 دادسرای جنایی با اشاره به خبر دستگیری متهم، به «جام‌جم» گفت: از چندی پیش شکایت‌های متعددی در ارتباط با یک سارق حرفه‌ای و سابقه‌دار در شعبه 6 دادیاری مطرح بود که نشان می‌داد، جوانی با حضور در نمایشگاه‌ها یا بررسی آگهی‌های فروش خودرو، پس از حضور در محل و معرفی خود به عنوان خریدار به بهانه امتحان خودرو، در یک لحظه و با سوءاستفاده از غفلت مالک خودرو را سرقت می‌کند.
کد خبر: ۳۱۳۹۶۵

سلیمانی‌فرد اضافه کرد: پس از شکایت‌های مردمی دستور دستگیری متهم صادر شد و هنگامی که وی با یک خودروی مسروقه تردد می‌کرد، دستگیر شد.

با انتقال متهم به دادسرای جنایی، وی به 13 فقره سرقت خودرو اعتراف کرد که در بررسی سوابق وی معلوم شد، متهم پیش از این نیز به اتهام آتش‌زدن 3 دستگاه خودرو و یک منزل مسکونی در یزد تحت تعقیب پلیس آگاهی قرار داشته است. دادیار جنایی تصریح کرد با صدور دستور قضایی تحقیق در این زمینه ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها