بازپرس جنایی از وقوع 3 فقره قتل خبر داد

مرگ مرموز در سینما

گروه حوادث: بازپرس ویژه قتل تهران از وقوع 3 فقره جنایت در تهران بزرگ خبر داد. محمدحسین شاملو، بازپرس ویژه قتل تهران در ارتباط با این 3 حادثه به «جام‌جم»‌ گفت: حادثه اول مربوط به مرگ مشکوک نگهبان یک سینما در تهران بود که در آن فردی در روز تعطیل با مراجعه به سینما و مشاهده آثار خون وارد اتاقک نگهبانی شده و با جسد مرد نگهبان روبه‌رو شده است که پس از گزارش موضوع به ماموران کلانتری 126 جامی، دستور قضایی در این ارتباط صادر شد و موضوع مرگ مشکوک نگهبان سینما در شعبه 10 پلیس آگاهی تهران در حال بررسی است.
کد خبر: ۳۱۲۷۷۰

قتل پدر

بازپرس شعبه اول دادسرای جنایی در ادامه از قتل مردی در حوزه استحفاظی کلانتری 118 ستارخان خبر داد و گفت:به دنبال تماس ماموران کلانتری با دادسرای جنایی مبنی بر وقوع یک جنایت در غرب تهران با عزیمت به محل مشخص شد جوان 22 ساله‌ای که دارای تعادل روحی نبوده و احتمالا از قرص‌های روان‌گردان استفاده می‌کرده، پس از مشاجره با پدرش، او را با ضربات چاقو به قتل رسانده است.

پس از بررسی و تحقیقات مقدماتی دستور بازداشت جوان 22 ساله صادر و تحقیق از وی آغاز شده است.

قتل راننده آژانس

شاملو همچنین از وقوع قتل سوم در غرب تهران خبر داد و گفت: ساکنان یک محله با مشاهده درگیری میان سرنشین یک خودرو با راننده وقتی قصد نزدیک شدن به محل درگیری را داشتند، مرد سرنشین با مشاهده ساکنان محل بسرعت متواری و دقایقی بعد مشخص شد راننده آژانس به نام کاظم با ضربات چاقو به قتل رسیده است.

پس از گزارش این جنایت و تحقیق در این زمینه، مشخص شد عامل جنایت از دوستان مقتول بوده که احتمالا در پی یک اختلاف قدیمی دست به جنایت زده و سپس متواری شده است.

بازپرس ویژه قتل تهران افزود: پس از دستور قضایی مبنی بر انتقال جسد به پزشکی قانونی، دستور دستگیری عامل جنایت صادر شده و موضوع در دستور کار پلیس آگاهی تهران قرار گرفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها