تصویر کوتاه

ورزی: نگران نیستم

فارس: کارگردان سریال تلویزیونی «سال‌های مشروطه» گفت: نگران نیستم که مردم این سریال و نقش‌ها و شخصیت‌هایش را با سریال‌های تاریخی مشابه مقایسه کنند.محمدرضا ورزی، درباره بازخورد سریال «سال‌های مشروطه» در بین مخاطبان سریال گفت: الان قضاوت در این زمینه زود است و آینده معلوم می‌کند که این کار چگونه بوده است و چگونه توانسته با مخاطب ارتباط برقرار کند. ورزی ادامه داد: در این مسیر، نظر مردم بیشتر برایم اهمیت دارد و همین که آنها راضی باشند، ما هم روحیه و انرژی می‌گیریم اما در کل معتقدم که آینده همه چیز را در این زمینه روشن می‌کند و به فراخور نوع کار، باید حداقل 10 تا 15 سال از عمر یک کار بگذرد تا در مورد آن کار بتوان قضاوت درست و صحیحی ارائه داد.
کد خبر: ۳۱۲۶۳۴

ادامه بازی میترا حجار در «گمشده»

ایسنا: بیش از 40 درصد از سریال «گمشده» برای پخش از شبکه یک سیما تصویربرداری شده است. میترا حجار، احمد نجفی و گلاره عباسی در هفته اخیر جلوی دوربین رفته‌اند و سازندگان گمشده در حال حاضر در خانه‌ای در پاسداران مشغول تصویربرداری هستند، تدوین این سریال نیز آغاز شده است. گمشده در 26 قسمت تک‌اپیزودی به کارگردانی راما قویدل و تهیه‌کنندگی بهروز مفید ساخته می‌شود.

احتمال ساخت «کلانتر4»

فارس: کارگردان سریال تلویزیونی «کلانتر3» گفت: با‌استقبال خوب مردم از سری سوم مجموعه پلیسی «کلانتر»، امکان ساخت «کلانتر4» هم وجود دارد.محسن شاه‌محمدی گفت: سری سوم مجموعه تلویزیونی «کلانتر»، بازتاب خوبی در میان مردم داشته است و با هرکسی که برخورد می‌کنم، متوجه این موفقیت می‌شوم. وی اظهار کرد: با توجه به بازتاب مثبت «کلانتر3»، امکان ساخت سری جدید این مجموعه یعنی «کلانتر4» هم ممکن است وجود داشته باشد.

پورسرخ جلوی دوربین «روز رستاخیز» رفت

مهر:‌ بازی پوریا پورسرخ و حسن پورشیرازی بتازگی در پروژه سینمایی «روز رستاخیز» به کارگردانی احمدرضا درویش آغاز شد. فیلمبرداری این فیلم اواسط بهمن 88 در منطقه بم آغاز شد و تاکنون به غیر از این بازیگران، فرهاد قائمیان نیز در نقش حر جلوی دوربین رفته است. بازیگرانی از انگلیس، سوریه و کویت هم بزودی به جمع این گروه اضافه می‌شوند. فیلم سینمایی «روز رستاخیز» روایت سینمایی از حوادث عاشوراست.

بهترین فیلم‌های تماشاگران در استان‌ها

فارس: در آیین اختتامیه بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر در شهرهای مختلف کشور، فیلم‌های «طلا و مس»، «نفوذی»، «به رنگ ارغوان» و «شب واقعه» به عنوان بهترین فیلم از نگاه تماشاگران انتخاب شدند.امسال جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در بیست و هشتمین تجربه خود، علاوه بر تهران در 11 مرکز استان و 3 شهرستان برگزار شد .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها