این مکان زندگی‌ام را تغییر داد

مصطفی نظری، دروازه‌بان تیم ملی فوتسال ایران، متولد 20 دی 1361 تهران است و دیپلم فنی رشته برق دارد. او چهارمین فرزند یک خانواده 8 نفری است و فوتبال را از باشگاه‌های نوجوانان شریعتی آغاز کرده و پس از آن در تیم‌های جوانان اتکا، آبفا، امید استقلال، بسیج شهرری، چینی همگام شهرکرد، شهید منصوری قرچک، شن سای ساوه و ارم کیش بازی کرده است.
کد خبر: ۳۰۸۱۰۲

وقت انجام این مصاحبه نظری در راه زیارت حرم امام رضا ع بود. او مهم‌ترین اتفاق زندگی‌اش را در فرصت کوتاهی که دارد اینگونه توضیح می‌دهد: من حدود 5 سال پیش با مکانی آشنا شدم که زندگی ام را تغییر داد.

من تا آن زمان هنوز جمکران نرفته بودم و تازه 5 سال پیش یکی از دوستانم به من گفت می‌خواهم به جمکران بروم و تنها هستم. دوست داری با من بیایی؟ با او رفتم و بعد از آن، دیگر زیارت جمکران را ترک نکردم. این مهم‌ترین حادثه زندگی من بوده. هر زمان که به جمکران رفته‌ام، هر چیزی که از صاحب الزمان خواستهام به من داده است. فکر نمی‌کنم اتفاقی مهم‌تر از این برایم بیفتد.

در ورزش اما، ماجرایی هست که نظری از یاد نبرده و معتقد است، مردم ایران هم آن را از یاد نمی‌برند: در بازی‌های جام جهانی ما فقط 50 ثانیه با بازی یک چهارم نهایی فاصله داشتیم. اما آن 50 ثانیه آخر را از دست دادیم و گل خوردم. خدا می‌داند چه حس بدی به همه ما دست داده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها