حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش فارس ، ساعت 10 شب چهارشنبه 23 دی امسال مأموران کلانتری 140 باغ فیض از طریق مرکز فوریت های پلیسی 110 تهران از وقوع یک حادثه با خبر شدند.
مأموران با حضور در یکی از بیمارستانهای غرب تهران دریافتند یک مرد جوان تبعه افغان به دلیل نامعلومی پس از انتقال به بیمارستان فوت کرده است.
روشن بازپرس شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران درباره این پرونده گفت: تحقیقات مأموران از همراهان این مرد جوان آغاز شد تا این که این افراد مدعی شدند متوفی به یکباره بیحال شده و فوت کرده است.
وی اضافه کرد: این نکته به شدت مشکوک به نظر رسید به همین دلیل دستور بررسی محل وقوع این حادثه صادر شد تا در صورت وجود افراد دخیل در مرگ این مرد این افراد دستگیر شوند.با حضور در محل حادثه مشخص شد 20 نفر از اتباع افغانی موجود در این محل مدعیاند در حین شوخی با متوفی بودهاند که این فرد بیحال شده و فوت کرده است.
بازپرس شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران گفت: بیشتر این افراد پس از بررسیهای لازم آزاد شدند اما یکی از آنها که همگی معتقدند وی بیشتر با متوفی شوخی میکرده و یکبار هم متوفی را به سمت دیوار هل داده که در نتیجه آن متوفی با دیوار برخورد کرده است، بازداشت شد.
وی گفت: تحقیقات برای مشخص شدن علت مرگ این مرد جوان در دست بررسی است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....