عذرخواهی گوگل از نویسندگان چینی

گروه فرهنگ و هنر: شرکت گوگل طی نامه‌ای رسمی اعلام کرد آمادگی دارد از نویسندگان چینی که آثارشان را بدون اجازه در سایت خود قرار داده است، عذرخواهی کند. به گزارش فارس، نویسندگان چینی چندی پیش از شرکت گوگل به خاطر این که بدون اجازه آثارشان را در سایت این شرکت به نمایش گذاشته‌اند، اعتراض کردند.
کد خبر: ۳۰۶۲۹۶

شرکت گوگل با اسکن کردن این کتاب‌ها آنها را بدون رعایت قوانین کپی‌رایت در کتابخانه آنلاین خود قرار داده بود و همین امر موجب ناراحتی و اعتراض نویسندگان چینی نسبت به این اقدام شده بود.

از این‌رو، شرکت گوگل طی نامه‌ای رسمی مراتب عذرخواهی خود را نسبت به این اقدام غیرحرفه‌ای گوگل اعلام کرد.

این نامه رسمی از سوی «اریک هارتمن» مدیر بخش آسیایی گوگل منتشر شده و در آن از برخی نویسندگان چینی که آثارشان بدون اجازه آنها و بی‌توجهی به قانون کپی‌رایت منتشر شده بود، عذرخواهی کرده است.

البته گوگل از سال 2004 به بعد طی اقدامی قریب به10 میلیون نسخه کتاب را از سراسر جهان اسکن کرده است که حدود 2 میلیون نسخه را با هماهنگی ناشران آن منتشر کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها