کتاب کوچولو

لیلی و خرگوش فرشته

کد خبر: ۳۰۰۵۱۶

ادامه این شعر قشنگ را در کتاب «لیلی و خرگوش فرشته» بخوانید. می‌توانید صفحات این کتاب را هم به دلخواه خودتان رنگ کنید.

شعر از: مریم طالشی

تصاویر و ناشر: نیک‌پی

قیمت: 500 تومان

بارون ریزه میزه

«صبح که می‌شد حسنی از خانه بیرون می‌رفت و بازی می‌کرد. وقتی برمی‌گشت یک لنگه کفشش را این طرف حیاط و لنگه دیگرش را آن طرف حیاط و لباس‌هایش را هم گوشه‌ای می‌انداخت و اصلا توجه نمی‌کرد که آنها را کجا می‌اندازد و ... .»

بچه‌ها! به نظر شما کار حسنی درست است که اینقدر نامرتب است؟ اگر می‌خواهید بدانید عاقبت این پسرک شیطان چه می‌شود، کتاب «بارون ریزه میزه حسنی چقدر تمیزه» را بخوانید.

نویسنده: محمدرضا صبوری

طراح: مریم اکراد

ناشر: تازه‌ها

قیمت: 500 تومان

حمام گورکن

گورکن مشغول کندن زمین بود و حسابی کثیف و گلی شده بود. پرسی، نگهبان پارک به او گفت: «خیلی متاسفم، این‌جوری نمی‌توانی برای صرف چای بیایی، تنها راهش این است که حمام کنی و ...»

بچه‌ها به نظر شما گورکن برای خوردن چای حمام می‌کند یا این‌که چای نمی‌خواهد و حمام هم نمی‌‌کند؟ ادامه این داستان زیبا را در کتاب «حمام گورکن» بخوانید.

نویسنده و تصویرگر: نیک باتروورث

مترجم: حسین ابراهیمی (الوند)‌

ناشر: طراح و اجرای کتاب

قیمت: 700 تومان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها