کار زیاد زنان را ضعیف می‌کند

کد خبر: ۲۹۶۴۵۰

سهیل سلیمیان در گفتگو با مهر افزود: کار کردن بیش از حد استاندارد یعنی 8 ساعت در روز استرس زیادی به شخص وارد می‌کند و استرس زیاد نیز باعث کم خوابی و بی خوابی می‌شود. وی ادامه داد: زن‌هایی که از بی‌خوابی یا کم‌خوابی رنج می‌برند یا دچار استرس زیاد هستند، سیستم دفاعی بسیار ضعیفی در بدن خود دارند و راحت‌تر بیمار می‌شوند. این استاد روانشناسی بیان کرد: وقتی زنی با کار زیاد سلامت خود را به خطر می‌اندازد، سلامت خانواده‌اش را نیز به خطر انداخته زیرا به دنبال ابتلا شدن به یک بیماری به دلیل ضعیف شدن سیستم دفاعی بدن، ممکن است بیماری به‌راحتی به سایر اعضای خانواده نیز منتقل شود که این امر بسیار نامطلوب است.

سلیمیان خاطرنشان کرد: بسیاری از کارمندان به خاطر ترس از دست دادن شغل مطابق نظر کارفرما ساعات بیشتری کار می‌کنند که این امر بسیار نامطلوب است.

سلیمیان اضافه کرد: لازم است قوانین مربوطه در زمینه ساعت کار زن‌ها در خارج از منزل در اسرع وقت تصویب شود تا مشکلات زن‌ها بیش از این افزایش نیابد. وی افزود: البته تاثیر ساعات کار طولانی بر ضعیف شدن سیستم دفاعی بدن در مورد مردها نیز صدق می‌کند اما در مورد زن‌ها به دلیل ویژگی‌های خاص آنها حساسیت بیشتری دارد.سلیمیان همچنین تاکید کرد: ساعات کاری طولانی زن‌ها نقش مادری و همسری آنها را نیز ضعیف می‌کند که این امر بسیار نامطلوب است.

وی ادامه داد: بسیاری از زن‌ها به دلیل نیاز مالی خانواده مجبور هستند بیشتر از 8 ساعت کار کنند که این امر باعث می‌شود از نقش‌های خود در خانواده غافل شوند.

استاد روانشناسی دانشگاه پیام نور خاطرنشان کرد: البته کسی منکر اهمیت اشتغال زن‌ها در جامعه نیست بلکه منظور این است که زن‌ها بتوانند ساعت کار استاندارد داشته باشند و در نقش‌های خود در خانواده نیز موفق عمل کنند.

سلیمیان یادآور شد: کار زن‌ها باید مکمل زندگی آنها باشد و زندگی آنها را به خطر نیاندازد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها