علاوه بر ماندلا احتمالا جیمی کارتر، رئیسجمهور پیشین آمریکا در این گردهمایی فعالان این جنبش به ادامه حصر غزه اعتراض میکند.
تصمیم تازه براون
جامجم آنلاین: گوردون براون، نخستوزیربریتانیااحتمالاازافرادی خواهد بود که برای احراز پست ریاست اتحادیهاروپا نامزد خواهد شد.
به گزارش روزنامه اتریشی دراشتاندارد، با افزایش فهرست افرادی که علاقه مند به کسب عنوان ریاست اتحادیهاروپا هستند براون هم به جمع آنان پیوست.
رئیس دائم و رئیس سیاست خارجی اتحادیهاروپا قرار است در نشست 19 نوامبر (28 آبان) بروکسل، پایتخت بلژیک انتخاب شود.
اعتراض سلیمان به صهیونیستها
جامجم آنلاین: میشل سلیمان، رئیسجمهور لبنان طی سخنانی در مراسم کلنگزنی طرح احداث سدی جدید در بعلبک، اسرائیل را به سرقت آبهای لبنان متهم کرد.
به گزارش روزنامه اماراتی دارالخلیج، سلیمان گفت : لبنان با تمام امکانات از منابع آبیاش منطبق با معاهده 1997 سازمان ملل دفاع خواهد کرد.
وی افزود: ما چیزی بیشتر از حق خود نمیخواهیم و برای احقاق این حقوق از جمله غرامت خسارتهایی که طی سالها اشغال لبنان متحمل شدهایم، تلاش خواهیم کرد.
حمله به وزیر دفاع آلمان
جامجم آنلاین: کارل تئودور زو گوتنبرگ، وزیر دفاع آلمان روز جمعه در جریان دیداری غیرمنتظره از افغانستان از حملهای تروریستی جان سالم به در برد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، هلی کوپتر حامل گوتنبرگ در حال عبور از فراز منطقهای در ولایت قندوز هدف حمله موشکی ناکام قرار گرفت.
گوتنبرگ در دیدار 2 روزهاش از افغانستان با حامد کرزای، رئیسجمهور و عبدالرحیم وردک، وزیر دفاع این کشور دیدار کرد.